Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Чорноморець» засудив анонсований у Москві матч памʼяті Іллі Цимбаларя

2023-08-15 17:06 «Чорноморець» засудив анонсований у Москві матч памʼяті Іллі Цимбаларя. Ілля Цимбалар «Футбольний клуб „Чорноморець“ з великим ... «Чорноморець» засудив анонсований у Москві матч памʼяті Іллі Цимбаларя

«Чорноморець» засудив анонсований у Москві матч памʼяті Іллі Цимбаларя.

Ілля Цимбалар

«Футбольний клуб „Чорноморець“ з великим подивом та відчуттям обурення дізнався про матч памʼяті Іллі Цимбаларя в росії. Вихованець нашого клубу, людина, що зробила в Одесі собі імʼя. Саме в рідну Одесу повернувся Ілля, щоб вдосконалювати тренерську майстерність та ділитися досвідом з молоддю. На жаль, багато чого футбольний майстер так і не встиг зробити.

10 років тому Ілля пішов від нас. В Одесі Ілля Цимбалар похований на одному з цвинтарів міста. В 2016-му році на нашому стадіоні був зіграний матч памʼяті Іллі Цимбаларя. На гру прибуло чимало зірок, з якими Ілля грав поруч протягом своєї зіркової карʼєри.

Але чимало його „друзів“ проігнорувало захід, підступно прикриваючись „неспокійною ситуацією в Одесі“ на матч не приїхали „славетні“ гравці країни агресора, представники клубу „Спартак“. Ті гравці наплювали на памʼять про одноклубника та друга.

І ось 2023-й рік. Вирує війна, кожного дня Москва закидає ракетами Україну, під вогнем Київ і Львів, Харків та рідна для Іллі Цимбаларя Одеса. Верх цинізму знищувати Одесу і водночас звати футбольних зірок минулого, пенсіонерів-гастролерів на матч памʼяті видатного Українця, славетного одесита.

До речі, як повʼязані Фернандіо Морьєнтес, Флоран Малуда, Сантьяго Канізарес з карʼєрою нашого одесита? Звісно, ніяк. Організатори цього комерційного заходу розуміють, що ні Віктор Гришко, ні Іван Гецко, ні Сергій Гусєв, ні інші переможці першого Кубку України на росію не поїдуть.

Це не матч памʼяті Іллі Володимировича. Імʼя легендарного півзахисника збираються використати, щоб продемонструвати футбольній спільноті своє нібито активне футбольне життя під час заслуженої ізоляції.

Футбольний клуб „Чорноморець“ категорично засуджує такі дії організаторів», — говориться у повідомленні «Чорноморця» на офіційній сторінці в мережі Facebook.

Кращий коментар

Alehandr-Santino
Александр Давыдов - Наставник
15.08.2023 18:23
Підтримую Одеситів і наш Чорноморець. Ці рашистські тварюки намагаються про-піаритись на смерті і Пам"яті нашого відомого Одеського Славного гравця. Хай ці тварі йдуть за кресером моцква. Вони мерзоти-москальські тільки можуть працювати на хайп і показуху. Згадую як на початку 2000-х років брати Суркіси в Москві знайшли занедбану могилу тренера Віктора Маслова (деда) і за свій рахунок посттавили гідний пам"ятник тренеру. Цей тренер тренував не лише київське Динамо а і моцьковське торпедо і вигравав з ними трофеї. То так ви скотиняки дбаєте пропам"ять відових футбольних постатей???. Одеса дала багато відомих футболістів нашому футболу і Київському Динамо починаючи з 1930=х років-Трусевич-Макаров-Щегольков-Буряк-Беланов-Шматоваленко-Бущан і вони рідні як Одесі так і Київу так і всій Україні. Чимоло Одеситів грало в лавах не шанованого спартака що з московії. Та вони ніколи не були там своїми ні Пасулько (хоча він не корений одесит) і Цимбаларь ні Нікіфоров. Ще в 19-столітті наш Кобзар писав -Кохайтесь чорнобриві та нез москалями , бо то чужіє люди роблять лихо з вами. Сподіваюсь в Одесі вже поменшало сепарів- любителів ординського -імперського концтабору. І ще в Одесі багато серед простих вболівальників справжніх прихильників і нашого Динамо. А от фанати раніше історично Одеси і Київа ворогували. То може пора вже припинити і закопати сокиру війни?. Може ви тепер Одесити зрозуміли хто справжній ваш ворог?. Гадаю ви справжній ультрас Одеситів це довели ще 2-го травня 2014 року коли разом з ультрас Металіста захищали не тільки Одесу але і всю Україну від руцьького "миру". Сподіваюсь на примирення між нами - ми одна родина в нашій Україні.

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть