Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Кахім Перріс залишить «Динамо»

2023-09-04 15:01 Півзахисник «Динамо» Кахім Перріс залишить столичний клуб. Про це повідомляє журналіст Ендрю Тодос на своїй сторінці ... Кахім Перріс залишить «Динамо»

Півзахисник «Динамо» Кахім Перріс залишить столичний клуб. Про це повідомляє журналіст Ендрю Тодос на своїй сторінці в мережі Twitter.

Кахім Перріс. Фото — О.Попов

«З наших джерел стало відомо, що сьогодні Кахім Періс на 99% залишить „Динамо“ Київ. Мова йде про оренду, а не повноцінний трансфер.

Напрямок вас не здивує. Чекаємо на офіційну інформацію», — говориться у повідомленні.

Кращий коментар

auto-wiwisisilka2
Wiwisisilka Wiwisisilka1 - Начинающий писатель
04.09.2023 16:24
Шкода, що йде звісно, індівідуально гравец набагато сильніший за Беніто, є швидкість, техніка, удар з двох ніг. Була, новина, що його не визвали на останні матчі збірної Ямайки, видно що є якісь складнощі з дорогою до Ямайки, зрозуміло, що в нашій країні продовжується війна, і щоб долетіти додому на виклик до збірної, треба летіти із сусідніх країн. Ще й Ярмоленко повернувся, тобто конкуренція за місце в складі набагато виросла. Виходячи з цього, вважаю Кахім прийняв правильне рішення , що треба йти з команди, йому вже 23 роки, футбольна кар'єра дуже коротка, і він хоче грати, а не сидіти на лавці, та тільки отримувати гроши.

Читати всі коментарі (24)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть