Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо» підписало спонсорську угоду з MG Motor

2023-09-13 18:42 Автомобільний бренд з британським корінням MG Motor та найтитулованіший футбольний клуб України ФК «Динамо» Київ підписали ... «Динамо» підписало спонсорську угоду з MG Motor

Автомобільний бренд з британським корінням MG Motor та найтитулованіший футбольний клуб України ФК «Динамо» Київ підписали дворічний договір про співпрацю на сезони 2023-2025 років.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

MG Motor динамічно розвивається на автомобільному ринку України з 2021 року в складі групи компаній Winner. Бренд активно підтримує Збройні Сили України та різноманітні благодійні організації у важкий для країни час.

Під час війни «Динамо» відправило на потреби ЗСУ майже весь свій автопарк, отже нова спонсорська угода дозволить повноцінно виконувати всі логістичні завдання клубу.

Подію прокоментував віцепрезидент нашого клубу Дмитро Бріф:

— Ми раді вітати нашого нового партнера — компанію MG. Це британський бренд, який відомий у всьому світі, а зараз активно працює на українському ринку. Ми вдячні йому за початок цієї співпраці, а компанії Winner — за продовження нашої взаємодії ще на два роки. Безперечно, ця підтримка зараз, як ніколи, важлива для нашого клубу, оскільки за останній час ми більшу частину свого автопарку передали на потребу Збройних Сил України. Тож, автомобілі, які нам передають наші партнери, слугуватимуть на користь нашого клубу та дозволятимуть нам виконувати свої обов’язки й важливі завдання.

— Як офіційний спонсор ми вже протягом трьох років співпрацюємо із ФК «Динамо» (Київ), — зазначив генеральний директор Winner Дмитро Бугославський. — Дуже раді продовжити нашу взаємодію ще на два роки, тож ми будемо разом загалом вже п’ять років. Підтримуємо і допомагаємо одне одному і під час війни.

Зазначу, що у перший рік нашої співпраці у сезоні-2020/2021 «Динамо» стало чемпіоном, ми впевнені, що і надалі рідний клуб за нашої підтримки продовжуватиме досягати найвищих вершин. Winner — переможець, ця назва є символічною, ми віримо, що чемпіонський титул буде в Києві.

Ми офіційно імпортуємо бренд MG з 2021-го року, і продовжуємо його популяризувати. Тому виникла ідея співпраці з «Динамо» — це чудова нагода, щоб якомога більше людей дізналися про цей чудовий британський бренд.

В об'єднанні таких двох потужних брендів, як MG Motor та ФК «Динамо» Київ ми бачимо не лише стратегічне партнерство, а й об'єднання спільних амбіцій для успіху та розвитку. Очікуємо, що ця співпраця принесе плідні результати для обох сторін, підсилюючи їхній вплив на вітчизняному та міжнародному рівнях.

— MG — бренд, який був заснований у 1924-му році в Британії, в нього довга та багата історія, — підкреслив Бренд-директор MG в Україні Сергій Носенко. — Зараз він активно повертається на міжнародні ринки та присутній вже більше, ніж у 100 країнах світу. Основні ринки — Європа, Південна Америка та Азія. Він відзначається сучасними автомобілями, в тому числі й електрокарами. Зокрема, сьогодні ми передаємо «Динамо» три електромобілі MG4, MG Marvel та MG ZS. Таким чином, «Динамо» долучається до дружньої спільноти електромобілістів. Машини, які ви бачите, не випадково білого та блакитного кольору, адже це клубні кольори київського «Динамо».

В Україні розширюється дилерська мережа та сервісна підтримка машин марки MG. Автомобілі офіційні, з гарантією — це особливо важливо для електромобілів, оскільки це нові, сучасні технології.

Зазначимо, що Winner вже понад 31 рік займає провідні позиції на автомобільному ринку, демонструючи чесний, прозорий та соціально-відповідальний підхід до бізнесу. На міжнародній арені MG Motor активно розширює свою географію.

MG Motor на глобальному рівні активно підтримує спорт та футбол зокрема, маючи на своєму рахунку спонсорство таких знаних клубів як ФК «Ліверпуль» (Англія), ФК «Олімпік Ліон» (Франція), ФК «Спортинг Кристал» (Перу), ФК «Депортіво Гвадалахара» (Мексика), Футбольних асоціацій Чилі та Уельсу.

Підтверджуючи свою європейську та міжнародну позицію, MG Motor наголошує, що не має офіційного представництва на російському ринку.

Кращий коментар

Hohol1
Hohol Hohol - Эксперт
13.09.2023 20:12
Залишилося тiльки стати Чемпiоном. Надiюсь як i завжди.)

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть