Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Чемпіонат юнацьких команд. «Динамо U-19» — «Ворскла U-19» — 1:0. Звіт про матч, ВІДЕО

2023-09-17 17:28 У 5-му турі юнацького чемпіонату київське «Динaмо U-19» приймало на своїй клубній базі полтавську «Ворсклу U-19». ... Чемпіонат юнацьких команд. «Динамо U-19» — «Ворскла U-19» — 1:0. Звіт про матч, ВІДЕО

У 5-му турі юнацького чемпіонату київське «Динaмо U-19» приймало на своїй клубній базі полтавську «Ворсклу U-19».

Фото: fcdynamo.com

Чемпіонат U-19. 7 тур

«ДИНАМО U-19» «ВОРСКЛА U-19» 1:0 (1:0)
Гол
: Кремчанін (19)

«Динамо»: Суркіс, Гусєв, Балаба (К), Михавко, Дикий, Іщенко, Осипенко (Янчишин, 75), Царенко (Герич, 46), Кремчанін (Саленко, 65), Маткевич (Калин, 75), Пономаренко (Лобко, 80).

«Ворскла»: Ященко, Прус (К) (Романець, 64), Ізотов (Селін, 80), Багінський, Корсун, Оденцов, Крецул, Булгатов, Галас (Кухта, 75), Сердюк (Островський, 64), Бугай (Рязанцев, 46).

Гості активно та агресивно розпочали гру, проте динамівці виявились готовими до цього стартового натиску «Ворскли». Поволі «біло-сині» заволоділи ініціативою та відрили рахунок у середині тайму. Кремчанін завершив атаку своєї команди філігранним ударом від стійки.

Відкривши рахунок, кияни продовжили атакувати та мали ще кілька моментів біля воріт суперника, проте не реалізували їх. Особливо загрожували воротам гостей Антон Царенко, який провів за юнацьку команду тайм, а також центрфорвард Матвій Пономаренко.

У другому таймі пішла гра на зустрічних курсах. Обидві команди активно атакували, при цьому більш небезпечними були швидкі атаки та контратаки динамівців. На початку тайму мали нагоди відзначитись Герич та Кремчанін. Кілька разів міг забити м'яч і найактивніший Пономаренко, однак рахунок до фінального свистка так і не змінився.

«Динамо» перервало серію з двох матчів без перемог та вийшло на третє місце, відстаючи на два очки від «Руха» та на одне від «Шахтаря».

Кращий коментар

auto-wboliwalnyk
Wboliwalnyk - Старожил
17.09.2023 19:01
Враховуючи відсутність у завтрашньому матчі Шапаренка, Шепєлєва, а також Сидорчука з Гармашем, Царенко може зіграти за основу.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть