Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Тарас Степаненко: «Тому українські арбітри і не судять у Європі майже нічого, це їхній рівень»

2023-09-24 12:13 Капітан «Шахтаря» Тарас Степаненко після матчу чемпіонату України з «Рухом» (1:1) поділився думками щодо українського суддівства. ... Тарас Степаненко: «Тому українські арбітри і не судять у Європі майже нічого, це їхній рівень»

Капітан «Шахтаря» Тарас Степаненко після матчу чемпіонату України з «Рухом» (1:1) поділився думками щодо українського суддівства.

Тарас Степаненко. Фото: shakhtar.com

— У нас вся Україна… Команда програє — одразу суддя винен. Але є ВАР, дивилися. Не знаю, з нашого боку — там не було червоної. З боку судді — була. Він приймає рішення.

Вважаю, що нам треба уникати таких помилок. Це вже 4-та чи 5-та червона. Великі навантаження. У нас багато людей після Німеччини повернулися із застудою чи вірусом, пів команди погано себе почували.

— Ви теж підбігали до арбітра, не боялися погіршити статистику червоних?

— Та ні, не боявся. Я нічого поганого не сказав, просто на емоціях. Той фол, який він свиснув — жах просто. То таке. На суддів не хочу нічого казати. Вони самі демонструють цей рівень. Тому і не судять у Європі майже нічого. Це їхній рівень.

А ми хочемо, щоб наша країна та футболісти грали у Європі. І коли Україна буде в ЄС, хочемо, щоб футбол розвивався. А щоб розвивався, треба робити це на всіх ступенях. Не тільки футболісти. І суддівська колегія, і тренери. Якщо будемо думати про те, щоб мені сьогодні було добре, то завтра краще не стане.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
24.09.2023 14:10
Логіки немає у словах Степаненко. Якби суддя не дав червону Раку, то такої тиради від Стьопи, по суддям, не було б. І українські судді так і продовжували б судити в Європі. А ось тепер цікаво буде спостерігати - за слова Ваната - майже через півроку згадали слова, про суддівство в УПЛ, і він отримав покарання на чотири гри, а що ж отримає Степаненко за сьогоднішній "свіжачок" і більший вислів та невдоволення суддівства в ЧУ. Ау, де ви там Комітет справедливої та чесної гри? В Італії? А ми вимагаємо справедливості... чи ця "справедливість"від вас існує, коли потрібно наказувати тільки Динамо Київ?... а шахтар... та то таке?...

Читати всі коментарі (17)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть