Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ібрагімович: «Який досвід у тен Хага? Не можна так поводитися з гравцями МЮ»

2023-10-03 23:14 Колишній нападник «Манчестер Юнайтед» Зланан Ібрагімович сумнівається у правильності вибору тренера Еріка тен Хага для «червоних ... Ібрагімович: «Який досвід у тен Хага? Не можна так поводитися з гравцями МЮ»

Колишній нападник «Манчестер Юнайтед» Зланан Ібрагімович сумнівається у правильності вибору тренера Еріка тен Хага для «червоних дияволів».

Ерік тен Хаг, Getty Images

«Коли переходиш з „Аякса“ до МЮ, як це зробив він, то це велика різниця — я побував в обох клубах. Там іншого виду дисципліна. „Аякс“ — талановитий клуб. У своєму клубі вони мають найкращі таланти. Вони не мають великих зірок.

Який досвід у цього тренера? Досвід роботи з молодими талантами. Він перейшов до МЮ, і там інший менталітет. Гравцям там належить бути великими зірками. Я не думаю, що ти можеш поводитися з ними так само», — цитує Ібрагімовича The Sun.

Кращий коментар

auto-roma41
Ro Maniac - Начинающий писатель
04.10.2023 12:23
Доречі, ці його розбірки в пісочниці, які він на якогось біса влаштовує з гравцями, ймовірно свідчать про комплекси і потребу в повазі. Цікаво, що Роналду був правий, коли казав, що тен Хаг має поважати його в першу чергу за ігрові якості, адже для футболіста його рівня в пріорітеті бути націленим на результат, а не на тарганів в чиїйсь голові.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть