Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Циганик: «Луческу дуже задоволений тим, як прогресує молодь «Динамо»

2023-10-03 18:42 Відомий український телеведучий Ігор Циганик поділився інсайдом про розмову із головним тренером «Динамо» Мірчею Луческу. Ігор ... Ігор Циганик: «Луческу дуже задоволений тим, як прогресує молодь «Динамо»

Відомий український телеведучий Ігор Циганик поділився інсайдом про розмову із головним тренером «Динамо» Мірчею Луческу.

Ігор Циганик, Володимир Єзерський і Мірча Луческу

— Я говорив із Луческу, і він мені відверто сказав: «Нам треба виграти цей чемпіонат, у нас немає часу чекати. Із тими футболістами, які є. Я дуже задоволений тим, як прогресує молодь». — Ми дуже приємно поспілкувалися, і я вам скажу, що у Луческу в «Динамо» достатні перспективи. В нього є думки, він добре себе почуває, він в гарному настрої. Але я не можу точно сказати, що він планує залишатись після літа 2024 року, коли спливе його контракт, — сказав Циганик.

Кращий коментар

den.zaporozhye
Den Den - Наставник
03.10.2023 19:12
Адміни, ви щось винні Циганику? Навіщо ви постійно пхаєте на цьому ресурсі думки/каменти людини, яка своїми вчинками показала, що вона - залежна особа, заангажована особа, що вона має сугубо суб'єктивне судження, що вона в цій країні представляє інтереси однієї людини? Він вам досі цікавий? Чи ви гадаєте, він нам цікавий?

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть