Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мікеле Марколіні: «Мудрик біг з м'ячем дуже швидко і зробив різницю»

2023-10-19 20:59 Головний тренер збірної Мальти Мікеле Марколіні підбив підсумки матчу з Україною для «Суспільного». Мікеле Марколіні — ... Мікеле Марколіні: «Мудрик біг з м'ячем дуже швидко і зробив різницю»

Головний тренер збірної Мальти Мікеле Марколіні підбив підсумки матчу з Україною для «Суспільного».

Мікеле Марколіні

— Прикро програти перший тайм з рахунком 1:2, особливо з такими двома пропущеними голами. Дуже прикрий автогол, де наш гравець абсолютно наодинці зачепив м’яч і він закотився у ворота. А тоді пенальті, але я вважаю, що епізод з пенальті — це техніка та вміння українця Мудрика, котрий біг з м’ячем дуже швидко. Ментально нам було дуже складно у цей момент. Перекладина? Це одна з причин, чому прикро за результат.

У другому таймі ми старалися, ми боролися, високо пресингували, багато пробивали, але, на жаль, не змогли зрівняти рахунок. Мені шкода гравців Мальти, бо вони заслужили на інший результат, вони провели дуже хороший матч.

В України є чудові гравці, вони ведуть боротьбу з Італією за друге місце. Гравці Мальти показали бажання, готовність боротися за хороший результат. Нічия або перемога над Україною для нас була б неймовірним результатом, Ми цього дуже прагнули. Але не змогли досягти, прикро. Ми сконцентруємося на позитивних моментах, які були у цьому матчі — а їх було багато.

Мудрик — неймовірний гравець. Ми програли, бо він постійно створював небезпеку, заробив пенальті, забив гол. Ось чому такий клуб, як «Челсі», багато йому платить. Це футбол, такі гравці, як він, роблять різницю — і він сьогодні зробив різницю, — сказав Марколіні.

Кращий коментар

auto-litvenyuk-mihail-yakovlev
Литвенюк Михаил Яковлевич - Начинающий писатель
19.10.2023 21:58
Мудрика багато критикують за те, що він зловживає індивідуальною грою. Проте щоб він в грі з Мальтою був таким же пасивним як більшість гравців збірної, то цей матч ми точно би не виграли. Да буває, що він часто втрачає мяч, не використовує моменти, часто поспішає в завершувальній стадії - але він і загострює гру.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть