Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Оуен: «У Беллінгема є потенціал, щоб перевершити Зідана»

2023-10-25 22:42 Екснападник мадридського «Реала» Майкл Оуен висловився про виступи Джуда Беллінгема у складі «вершкових». Джуд Беллінгем, Getty ... Оуен: «У Беллінгема є потенціал, щоб перевершити Зідана»

Екснападник мадридського «Реала» Майкл Оуен висловився про виступи Джуда Беллінгема у складі «вершкових».

Джуд Беллінгем, Getty Images

«Беллінгем має потенціал бути таким же, якщо не кращим за Зідана. Він уже винятковий гравець, і я неодноразово говорив про нього всілякі приємні речі. З іншого боку, ще зарано порівнювати його з іншими великими гравцями, коли він перебуває на початку своєї кар’єри.

У нього чудовий настрій, і я не бачу, де він може спіткнутися, враховуючи його менталітет. У нього є потенціал, щоб бути в одному ряду з великими гравцями, але це лише потенціал. Він поки що виграв дуже мало, тому ми всі говоримо про потенціал», — цитує Оуена видання Goal.

Наразі Джуд Беллінгем забив 11 голів у 12 матчах за мадридський «Реал».

Кращий коментар

Parshuk
Vasya PArshuk - Читатель
26.10.2023 00:30
Неможливо перевершити щось не перевершене!;).Такого майстра шкіряного м'яча як Зідан,не перевершити,як і решту видатних гравців...,можливо тільки творити "свої" шедеври і бути в одному ряду з неперевершеними майстрами гри в футбол.Істина проста.Нахіба такі "пусті смисли" в заголовках перекопійовувати майже у всіх новинах? Інколи усміхає як читаєш але потім печаль бере,пустодзвонство,кругом і всюди... Знаю що таке зараз є нормою в нинішньому соціумі...Досить цю"херню" попускати на всіх рівнях і сверах життя.Ми маємо змогу змінити все,що нам не до вподоби.Побратими,пора об'єднуватися і ставати братьями,всього нашого роду(слов'янського)світлого і людського.Разом-гуртом,легко можна повпливати на всі сфери життя і на зміст та заголовки статей на нашому любому спортивному сайті,що головне "команді молодості нашій,команді без якої нам не..." Динамо Київ-Чемпіон!!!

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть