Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Тарас Степаненко: «Немає результату, але Луческу багато зробив для «Динамо»

2023-11-04 13:55 Півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко прокоментував відставку Мірчі Луческу після перемоги над «Динамо» (1:0). Тарас Степаненко. Фото: ... Тарас Степаненко: «Немає результату, але Луческу багато зробив для «Динамо»

Півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко прокоментував відставку Мірчі Луческу після перемоги над «Динамо» (1:0).

Тарас Степаненко. Фото: shakhtar.com

«Немає результату, але Містер багато зробив для „Динамо“, привів клуб до чемпіонства. Він провів багато роботи, але іноді не все виходить.

Свою справу зробила війна: багато легіонерів „Динамо“ пішли. Містер — чоловік, який любить завжди перемагати. На ньому зараз велика відповідальність, він вирішив, що досить. Останні результати підштовхнули його до цього.

Це футбол, це життя. Думаю, всі хлопці йому вдячні. І я дуже вдячний за те, що він зробив для мене. Коли моя сім’я виїхала з України, він повністю сам допоміг нам у Бухаресті, розмістив, щоб сім’я була в безпеці. Допомагав тим, чим міг.

Я йому дуже вдячний, він дуже хороша людина. Думаю, футболісти „Динамо“ це теж розуміють. Така праця тренера. Сьогодні — так, завтра — так», — сказав Степаненко.

Кращий коментар

gvaavg
Володимир: з Динамо назавжди - Эксперт
04.11.2023 16:04
Згоден зі степашкою - з його кротівської т. з. "мірча "багато" зробив для Динамо"... але чомусь його це "багато" і "досягнення" мають "чорне забарвлення" і стали "історичним дном" для того ж Динамо.

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть