Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Форвард «Челсі» Джексон заявив, що хотів віддати пас Мудрику в моменті з третім голом «Тоттенхему»

2023-11-07 12:56 Форвард «Челсі» Ніколя Джексон прокоментував перемогу над «Тоттенхемом» в матчі чемпіонату Англії. Фото: Gettyimages «Я мріяв ... Форвард «Челсі» Джексон заявив, що хотів віддати пас Мудрику в моменті з третім голом «Тоттенхему»

Форвард «Челсі» Ніколя Джексон прокоментував перемогу над «Тоттенхемом» в матчі чемпіонату Англії.

Фото: Gettyimages

«Я мріяв про це з дитинства, і я здійснив це. Я дуже радий. Це мій перший хет-трик. Це була напружена гра. У „Тоттенхема“ добре організований захист. Їхній воротар мене здивував, він швидкий. Можливо, ми могли забити ще три, він їм дуже допоміг.

Навіть граючи 11 на 11, ми повинні були виграти цей матч. Вони забили швидкий гол, це додало їм впевненості, але ми зуміли повернутись у гру. Ми дуже багато працюємо, щоб перемогти, і ми це зробили», — сказав Джексон.

Також прес-служба «Челсі» заявляє, що Джексон підтвердив, що хотів віддати пас на Михайла Мудрика під час свого третього голу, але помітив, що українець опинився в офсайді, тому замість цього пішов обігрувати воротаря «Тоттенхема».

Кращий коментар

andrei39
Андрей Лазко - Эксперт
07.11.2023 17:27
Скоріш за все Мудрик у офсайді не був, але, як на мене, захісник та воротар очикували що буде пас. Те що Джексон прийняв рішення обвести й самому забити при такому рахунку - то можна зрозуміти. Особливо, коли є можливість здійснити мрію про хет-трік. Мудрик все одно у тому епізоді виявився корисним - відволік на себе захисника та увагу голкіпера.

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть