Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Юрій Береза: «Йовічевича забрали з «Дніпра-1» тільки для того, щоб послабити нас. Те саме сталося потім і з тренером «Зорі»

2023-12-05 08:07 Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза розповів, що думає про те, що на початку минулого сезону команда ... Юрій Береза: «Йовічевича забрали з «Дніпра-1» тільки для того, щоб послабити нас. Те саме сталося потім і з тренером «Зорі»

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза розповів, що думає про те, що на початку минулого сезону команда залишила свого головного тренера Ігора Йовічевича, який, нагадаємо, тоді очолив донецький «Шахтар».

Юрій Береза

«Мені досі незрозуміле ставлення Йовічевича, я його відверто не зрозумів. Слова, сказані в очі, завжди сприймаються по-іншому. Він же зробив усе за спиною...

Мені здається, з Йовічевичем несправедливо вчинили. Його забрали з „Дніпра-1“ тільки для того, щоб ми не карали „Шахтар“, щоб послабити нас, та сама історія потім сталася з тренером „Зорі“ (йдеться про Патріка ван Леувена, — прим. ред.). І знову невдача», — наводить слова Берези «Трибуна».

Кращий коментар

Borya111
Борис Бор - Эксперт
05.12.2023 12:09
понятно, забирали не для этого, а для победы в чемпионате и в играх евротурниров. Но в итоге навредили украинскому футболу, и себе никакой пользы не принесли. ПС я не слишком интересуюсь кротами, но при Йовичевиче за долгое время впервые складывалось положительное впечатление - команда из украинских игроков с украиноговорящим тренером. Понятно, кому-то это не понравилось. Я до сих пор не понимаю, почему его уволили.

Читати всі коментарі (9)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть