Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мирослав Ступар: «На ті кошти, які у нас платили італійцям, можна було сформувати нову, сучасну школу арбітрів»

2023-12-12 06:51 Авторитетний у минулому рефері Мирослав Ступар прокоментував роботу українця Миколи Балакіна на матчі Ліги чемпіонів. Микола ... Мирослав Ступар: «На ті кошти, які у нас платили італійцям, можна було сформувати нову, сучасну школу арбітрів»

Авторитетний у минулому рефері Мирослав Ступар прокоментував роботу українця Миколи Балакіна на матчі Ліги чемпіонів.

Микола Балакін (фото: unian.net)

— Микола Балакін походить з династії арбітрів. Його дід був першим в Україні арбітром УЕФА. І хоча великих матчів на міжнародній арені не судив, ходив у формі з написом «Арбітр УЕФА», і це було дуже круто. Батько Миколи теж судив на високому рівні. Я часто критикував молодого Миколу Балакіна, бо він був дуже запальним на полі. Вважав, що саме арбітр — головна фігура матчу, був дуже різким. Але, хвала Богу, він не образився на цю критику, а дослухався до неї і став тим, ким став.

Коли наш суддівський корпус очолив П’єр-Луїджі Колліна, ми всі потирали руки, мовляв, ось він забезпечить нам, як то кажуть, прорив у Європу. Тепер уже напевне наших арбітрів допустять до топ-матчів. Але ні Колліна, ні його наступник Луччі нічого не зробили в цьому напрямку. Вони лише розвалили те, що було, і нічого не дали взамін. А на ті кошти, які платили італійцям, можна було сформувати нову, сучасну школу арбітрів, і ми б уже давно мали своїх представників і в Лізі чемпіонів, і на чемпіонатах світу та Європи, — наводить слова Ступара Expres.

Кращий коментар

odessa73
Сергей Рудник - Старожил
12.12.2023 07:56
Привели Коліну в український футбол люди з НАДІЄЮ що ми через короткий час зможемо судити в Європі,були якісь сподівання,але коли ми побачили що нічого важливого з Коліною не відбулося то навіщо ми продовжували співпрацю з італійцями?навіщо нам був Луччі якщо Коліна нічого не дав?ось тут правильним буде запитати-а хто,хто запропонував контракт Луччі на такі суми і навіщо це було робити якщо попереднтк нічим не допоміг?чому і зараз ми плотимо такі великі гроші тому Луччі і що він для нас таке важливе робить тим більше перебуваючи в Італії?

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть