Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Колишній арбітр: «Іноді судді не ухвалюють рішення на полі, бо знають: VAR має ухвалити правильне рішення»

2023-12-15 15:20 Колишній арбітр АПЛ Марк Клаттенбург висловив свою думку щодо роботи суддів та системи VAR. Марк Клаттенбург ... Колишній арбітр: «Іноді судді не ухвалюють рішення на полі, бо знають: VAR має ухвалити правильне рішення»

Колишній арбітр АПЛ Марк Клаттенбург висловив свою думку щодо роботи суддів та системи VAR.

Марк Клаттенбург

«Футболісти тепер не довіряють системі VAR — це та проблема, яка є зараз. Іноді судді не ухвалюють рішення на полі, бо знають: VAR має ухвалити правильне рішення. Але тоді виникає суперечка: чи правильно VAR приймає рішення в більшості випадків? Іноді — так, іноді — ні. Це створює напругу між гравцями. Футболісти і так сильно нервують, тому що це спорт, орієнтований на результат, тому вони вихлюпують гнів і незгоду на суддю», — сказав Клаттенбург в коментарі BBC.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
15.12.2023 19:11
В будь-якому випадку рішення приймає арбітр в полі! Якщо ВАР привернув його увагу, то він повинен або проігнорувати, або збігати подивитись телевізор!!! Арбітр в полі немає морального права покладатись лише на бурухтіння в нвушнику від собаки з будки! До речі, скоро будуть зламувати зв'язок арбітра та ВАР, ось де буде привід поржати....

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть