Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Арсенал» може достроково повернути з оренди Тірні, щоб замінити ним Зінченка

2024-01-02 10:06 Головний тренер лондонського «Арсеналу» Мікель Артета стурбований якістю гри у виконанні українського захисника своєї команди Олександра ... «Арсенал» може достроково повернути з оренди Тірні, щоб замінити ним Зінченка

Головний тренер лондонського «Арсеналу» Мікель Артета стурбований якістю гри у виконанні українського захисника своєї команди Олександра Зінченка в останніх матчах.

Олександр Зінченко та Кіран Тірні

При цьому 27-річний футболіст отримав травму, через яку пропустив останній матч своєї команди.

У результаті, як пише Express, Артета всерйоз замислюється над ухваленням рішення про дострокове повернення з оренди в іспанському «Реалі Сосьєдад» Кірана Тірні, щоби замінити ним Зінченка.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
02.01.2024 14:49
Читаєш ці Express-и, інші англійські видання, Моргана та висловлювання деяких неЗірок АПЛ, і думаєш - невже самий гірший гравець з АПЛ знаходиться в Арсеналі і це саме Звнченко, отже він заважає цьому клубу стати чемпіном ліги та знижує рівень цієї ліги?... Комедія... це 100% заказуха, причому настільки примітивна та цінична... що в АПЛ є ж гравці і по технічі, і по самовіддачі, набагато гірші... але про них чомусь всі мовчать... Ось цікаво - а чому мовчать?..

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть