Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Президент ПФЛ Олександр Каденко: «У нас є час розробити заходи, які б уможливили присутність уболівальників на поєдинках»

2024-01-13 19:25 Президент ПФЛ Олександр Каденко оцінив шанси проведення календарних матчів у першій та другій лігах із глядачами. ... Президент ПФЛ Олександр Каденко: «У нас є час розробити заходи, які б уможливили присутність уболівальників на  поєдинках»

Президент ПФЛ Олександр Каденко оцінив шанси проведення календарних матчів у першій та другій лігах із глядачами.

Олександр Каденко

— Це питання вже давно на контролі. На жаль, багато залежить не від нашого бажання чи Міністерства у справах молоді та спорту, громад, де дислокуються команди. В Україні — війна. Все ж, ми намагаємося постійно контактувати з клубами на предмет проведення матчів з уболівальниками. Дійшли згоди, що до кінця лютого кожен клуб повинен дати конкретну відповідь: скільки уболівальників зможуть під час повітряної тривоги розміститися в бомбосховищі? Буде, звісно, враховуватися й кількість місць на трибунах.

Оскільки друга частина в змаганнях під егідою ПФЛ стартує 23 березня, то в нас буде достатньо часу розробити чіткі безпекові заходи для кожної команди, які б уможливили присутність уболівальників на футбольних поєдинках, — сказав Каденко.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
13.01.2024 21:00
Хіба що бомбосховища на стадіоні.

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Швеція відмовилася від VAR 2
Dynamo.kiev.ua
26.04.2024, 22:25
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть