Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Максим Шацьких: «Ігор Суркіс ніколи не лізе в жодні процеси в «Динамо» і не заважає»

2024-01-30 16:02 Колишній тренер «Динамо» Максим Шацьких в інтерв’ю Tribuna.com розказав про керівників київського клубу. Максим Шацьких. Фото: ... Максим Шацьких: «Ігор Суркіс ніколи не лізе в жодні процеси в «Динамо» і не заважає»

Колишній тренер «Динамо» Максим Шацьких в інтерв’ю Tribuna.com розказав про керівників київського клубу.

Максим Шацьких. Фото: championat.asia

— У вашому першому сезоні в «Динамо» команда отримала технічну поразку за те, що не поїхала на гру з «Маріуполем». Хто приймав це рішення і яка була тоді позиція тренерського штабу?

— Це було рішення керівництва. Ми до останнього були готові їхати. Поїхали з бази, сиділи вдома на валізах і чекали сигналу від керівництва. Ми б зібралися і відразу поїхали. Для нас в цьому не було жодних проблем.
Але, думаю, керівництво трохи більше знало, тому ми чекали відмашки від них. Сказали, що ми не їдемо — очевидно, що їм видніше.

— Як вам було працювати з Ігорем Суркісом і як ви оціните його як менеджера?

— Тільки з позитивного боку. Він ніколи не лізе і ніколи не заважає. Ні Ігор Михайлович, ні Григорій Михайлович. Вони призначили головного тренера, який набирає свій тренерський штаб. Є цілі та завдання, які ставлять перед командою. Відповідно, є відповідальність.

Але він ніколи не лізе в жодні процеси — ні в тренувальні, ні в жодні інші. Навпаки, керівництво старається зробити все для команди. Завжди можна звернутися з будь-якого питання — завжди допоможуть, підкажуть, направлять. Кажу не тільки про футбольні питання — всі побутові проблеми також вирішують. Все, що вони можуть зробити для команди, роблять максимально.

Всі розуміють, що в теперішній ситуації це не так просто. Але вони намагаються тримати на рівні «Динамо»-машину, щоб футбол продовжував існувати. І будуть робити це до кінця — це я знаю точно.

— Чи знали ви, який бюджет в «Динамо», коли працювали тренером?

— Ні. Я ніколи в це не ліз. Мені це було нецікаво.

Ірина КОЗЮПА

Кращий коментар

auto-011010010001
011010010001 - Наставник
30.01.2024 16:48
то дуже добре що Суркіс не лізе, бо як уявить собі Суркіса, що кудись лізе, то стає очевидним шо краще хай Суркіс нікуди не лізе.

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть