Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Довбик став найгіршим гравцем стартового складу «Жирони» в програному матчі проти «Мальорки»

2024-03-04 10:41 Український нападник іспанської «Жирони» Артем Довбик став найгіршим гравцем стартового складу своєї команди у вчорашньому матчі ... Довбик став найгіршим гравцем стартового складу «Жирони» в програному матчі проти «Мальорки»

Український нападник іспанської «Жирони» Артем Довбик став найгіршим гравцем стартового складу своєї команди у вчорашньому матчі 27-го туру чемпіонату Іспанії проти «Мальорки» (0:1).

Артем Довбик

Статистичний портал WhoScored поставив 26-річному футболістові 6.1 бала, що стало найнижчою оцінкою серед усіх гравців «Жирони», які з перших хвилин розпочали цей поєдинок. Гірша оцінка в команді виявилася лише в Крістіана Стуані, який вийшов на заміну на 78-й хвилині зустрічі.

Трохи краще гру Довбика оцінив SofaScore. У цьому випадку в українця 6.8 бала, але стільки ж отримав і воротар «Жирони» Пауло Гассанінга, а в півзахисника каталонців Івана Мартіна, який також вийшов на гру в стартовому складі, — 6.5 бала.

Для Довбика матч із «Мальоркою» став другим поспіль провальним: минулого туру нападник став найгіршим гравцем своєї команди в поєдинку з «Райо Вальєкано» (0:0).

Додамо, що оцінки ще одного українського легіонера «Жирони», півзахисника Віктора Циганкова, за матч із «Мальоркою» також виявилися досить низькими: 6.5 — від WhoScored, 7.2 — від SofaScore.

Кращий коментар

a_ui
a ui - Наставник
04.03.2024 11:45
Довбик, як завжди, непогано ставив корпус, але на тому все. Він досить залежний від півзахисту і вінгерів, в одиночку він моментів майже не створює. Я вчора спеціально спостерігав і фактично майже жодної нормальної подачі на нього не було - все вище або не в його зону. Тому він фактично знову був без м'яча. Але тут питання не тільки до Артема, як на мене

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть