Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Історія з поліграфом в КА УАФ отримала продовження

2024-03-23 18:40 Футбольний журналіст-блогер Михайло Співаковський розповів, чи будуть-таки українські судді проходити перевірку на детекторі брехні. — Цього ... Історія з поліграфом в КА УАФ отримала продовження

Футбольний журналіст-блогер Михайло Співаковський розповів, чи будуть-таки українські судді проходити перевірку на детекторі брехні.

— Цього тижня арбітри, асистенти арбітрів, делегати, здається, отримали на свої електронні скриньки повідомлення: «Про згоду на проведення дослідження з використанням поліграфа». Це додаток до угоди, яку арбітри, я так розумію, підписують з УАФ. Це означає, що історія з поліграфом все ж має продовження.

Ми розуміємо, що юридично будь-яка особа може відмовитися від проходження поліграфу, але арбітрам неофіційно натякнули: ви можете відмовитися, але все просто: немає детектору — немає призначень, — сказав Михайло в ефірі «ТаТоТаке».

Кращий коментар

vitogor
Vito Gor - Наставник
23.03.2024 18:48
Продовження буде таким що жодного рефері не можна буде призначати до суддівства матчів. Може воно і краще грати взагалі без рефері, ніж з такими як у нас.

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть