Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Від ракетного удару постраждало житло Семена Альтмана

2024-03-29 17:27 Один із нещодавніх ракетних обстрілів Одеси пошкодив житло відомого українського тренера Семена Альтмана. Семен Альтман Від ... Від ракетного удару постраждало житло Семена Альтмана

Один із нещодавніх ракетних обстрілів Одеси пошкодив житло відомого українського тренера Семена Альтмана.

Семен Альтман

Від надпотужної вибухової хвилі після «прильоту» в один із приморських районів у помешканні Альтмана вирвало усі віконні рами, пошкодивши внутрішній інтер’єр. Подробиці жахливої ситуації, яку переніс Альтман та члени його родини, тренер розповів  Спорт.UA:

— Ми всі живі, проте постраждали сильно. Всі вікна в моїй квартирі вибило. Що тут скажеш… Коли тебе це не торкається, то до цього можна відноситись більш менш стримано, та коли торкається — то вже зовсім інше.

У момент удару я знаходився у кімнаті. Те, що відбулося після вибухів, передати дуже важко. Спочатку був один вибух, потім другий, після якого полетіли вікна, попадали картини та все, що висіло на стінах. І все це на моїх очах. Слава Богу, що ні я, ні діти, які знаходились по сусідству, не постраждали.

Два дні після цього перебував у прострації. Дякуючи футбольній братії із числа моїх вихованців, з ким мені доводилось працювати, вдалося розібрати завали і винести сміття. А між тим я разом із донькою переїхав в інше помешкання.

Скоріше б закінчилась війна, у якій ми усі страждаємо від негідників, нелюдів. А щодо всього іншого — розберемося.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть