Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Енцо Фернандес — Маунту: «Це «Челсі», а ти боягуз, боягуз і курча».

2024-04-06 22:23 Опорний півзахисник «Челсі» Енцо Фернандес вступив у конфронтацію з атакувальним хавбеком «Манчестер Юнайтед» Мейсоном Маунтом після ... Енцо Фернандес — Маунту: «Це «Челсі», а ти боягуз, боягуз і курча».

Опорний півзахисник «Челсі» Енцо Фернандес вступив у конфронтацію з атакувальним хавбеком «Манчестер Юнайтед» Мейсоном Маунтом після завершення очного матчу команд у 31-му турі чемпіонату Англії, повідомляє Daily Mail.

Енцо Фернандес, Getty Images

Як інформує джерело, після фінального свистка аргентинський півзахисник кричав Маунту: «Це „Челсі“, а ти боягуз, боягуз і курча».

Крім того, в соцмережах з’явилося відео, на якому зафіксовано, як під час святкування одного з голів «синіх» Енцо Фернандес повернув корпус у бік Маунта і почав ляскати емблемою лондонського клубу на грудях.

Кращий коментар

dltoster
Денис - - Наставник
06.04.2024 22:38
От балабол. Маунт про те Челсі знає разів у 5 більше ніж ця приблуда. Виграв з ним (а може Челсі через нього?) ЛЧ і пішов до клуба з більш богатою історією. Чому пішов - хз, но його туди звали а в Челсі все ще кінь не валяється. Тих фіналів внутрішнього кубка у Маунта з Челсі також 4, на внутрішній арені Челсі не котендер.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть