Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Владислав Ващук: «Нехай Ор’є не лізе в наші справи, а краще, як людина небідна, допоможе України фінансово»

2024-04-08 13:14 Колишній захисник «Динамо» та збірної України Владислав Ващук, який нині став на захист Батьківщини, поділився своєю ... Владислав Ващук: «Нехай Ор’є не лізе в наші справи, а краще, як людина небідна, допоможе України фінансово»

Колишній захисник «Динамо» та збірної України Владислав Ващук, який нині став на захист Батьківщини, поділився своєю думкою про заяву Олександра Зінченка, після якої він нарвався на критику від Сержа Ор’є.

Владислав Ващук

— Владе, що можете сказати про заяву Зінченка — це популізм чи він справді так думає і може піти на фронт?

— Я знаю, точно, що Сашко всім серцем щиро підтримує нас, військових і українських біженців. Я до нього звертався і він ні разу не відмовив, вирішив питання нашої медичної роти, за що йому велике дякую. Зінченко відповів мені одразу: «Без питань, Владе. Завжди звертайся».

Що стосується його заяви, то Зінченко сказав те, що в нього в душі, те, що він думає. Він думками повністю з Україною і я впевнений, що його заява це не популізм, але нехай допомагає краще своєю грою та волонтерством. Не всі це можуть зробити. Сашко — наш козак, який бажає Україні перемоги і робить все для цього.

— Що скажете про критику Зінченка від Ор’є?

— На Ор’є не потрібно звертати уваги. Це звичайна провокація. Нехай Ор’є не лізе в наші справи і не підказує, що нам робити. Самі розберемося! А краще, як людина небідна, нехай допоможе обороні України фінансово, це в їхніх, багатих жителів Європи, інтересах. Те що Саня робить — дорогого коштує. Повага йому і шана.

Андрій ПІСКУН

Кращий коментар

auto-archibaldo
Арчибальдо Алекс - Наставник
08.04.2024 13:52
"Європа" цього "кота із Дівуара" взагалі-то в Африці, та й грає він в азійській Туреччині так що нехай не чує свою пику куди не треба.

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть