Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Карпати» вирішили припинити співпрацю з Остапом Маркевичем

2024-05-31 18:02 «Карпати» вирішили припинити співпрацю з тренером Остапом Маркевичем — керівництво «зелено-білих» залишилось незадоволене його роботою у ... «Карпати» вирішили припинити співпрацю з Остапом Маркевичем

«Карпати» вирішили припинити співпрацю з тренером Остапом Маркевичем — керівництво «зелено-білих» залишилось незадоволене його роботою у львівському клубі.

Остап Маркевич (фото: fckarpaty.org.ua)

Остап Миронович мав широкі повноваження у штабі, фактично керував тренувальним процесом, але ефективність роботи була низькою. Щобільше, команда не завжди сприймала його ідеї, що призводило до конфліктів у колективі. Не проявили себе як належить і деякі гравці, яких він запрошував минулого літа під довготривалі контракти і хороші умови.

Нагадаємо, нещодавно інфопростір сколихнула новина про від’їзд Остапа Мироновича в Іспанію ще до завершення сезону. 46-річний фахівець згодом пояснив це сімейними проблемами, виконанням своїх завдань у «Карпатах» і бажанням працювати самостійно.

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Старожил
31.05.2024 19:39
«Карпати» вирішили припинити співпрацю з Остапом Маркевичем. Чому так? Та все просто, він зумів покинути територію України. Не здивуюсь, коли виявиться, що у Остапа є іспанський паспорт. Мироне Богдановучу, чи то таке?-))

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть