Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Франческо Кальцона: «Найбільша сила збірної Словаччини — терпіння»

2024-06-20 18:15 Головний тренер збірної Словаччини Франческо Кальцона зустрівся з журналістами напередодні гри Євро-2024 проти збірної України. Франческо ... Франческо Кальцона: «Найбільша сила збірної Словаччини — терпіння»

Головний тренер збірної Словаччини Франческо Кальцона зустрівся з журналістами напередодні гри Євро-2024 проти збірної України.

Франческо Кальцона (фото: uefa.com)

— Перша гра була важкою. Постраждав Давид Ганцко, але наразі всі гравці в порядку. Я вважаю, що Україна має чудову якість та ідентичність. Вони вже деякий час грають під керівництвом нового тренера.

Це буде важка гра, але ми також маємо свою якість. Наша найбільша сила — це терпіння. Ми мусимо викладатися на 110 відсотків, якщо хочемо принести радість нашим людям. Ми дуже раді бачити стільки словацьких уболівальників, як у грі проти Бельгії. Сподіваюся, вони продовжуватимуть підтримувати нас у наступних іграх.

Не думаю, що було складно морально підготувати гравців. Ейфорія після перемоги над Бельгією тривала кілька годин, але трьох очок для виходу далі точно не вистачить. Святкувати поки немає приводу. Ми повністю зосереджені на матчі, — сказав, зокрема, Кальцона.

Переклад і стилістична адаптація — Dynamo.kiev.ua, при використанні матеріалу гіперпосилання обов’язкове!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пари 1/8 фіналу Євро-2024 18
Dynamo.kiev.ua
27.06.2024, 00:05
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть