Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Зінченко: «Такі ігри, як із Румунією, трапляються»

2024-06-20 19:42 Півзахисник збірної України Олександр Зінченко розповів, чого він очікує від матчу 2-го туру групового етапу Євро-2024 ... Олександр Зінченко: «Такі ігри, як із Румунією, трапляються»

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко розповів, чого він очікує від матчу 2-го туру групового етапу Євро-2024 зі Словаччиною, який відбудеться завтра в Дюсельдорфі.

Олександр Зінченко

«Такі ігри, як із Румунією, трапляються. Краще нічого не говорити. Проте я переконаний, що всі зробили правильні висновки, чомусь навчилися, як окремо, так і як команда. Але я не хочу говорити про цю гру. Я хочу дивитися вперед, на матч зі Словаччиною. Треба налаштовувати себе на гру.

Ми очікуємо дуже важкого поєдинку проти потужного колективу, який разом захищається та разом атакує. Завтра на кожній ділянці поля точитимуться битви, і команда, яка виграє ці битви, переможе.

Ми всі працюємо й усі мріємо. Нас би тут не було, якби ми не вірили в себе. Краще більше робити й менше говорити. Звичайно, ми віримо, але спочатку ми повинні щось зробити на полі.

Чи складно нам налаштовуватися? Складно тим, хто зараз, ризикуючи своїм життям, захищає нашу країну. Тому в нас просто потрійна мотивація. Але я не хочу багато говорити, тому що розумію, як ці слова сприймаються після результату, який трапився. Мотивація завжди є, а зараз, — як ніколи. Цей страшний сон треба забути й переналаштовуватися, робити правильні висновки. Упевнений, кожен їх зробив. Потрібно виходити на поле й віддавати всього себе заради результату», — сказав Зінченко під час передматчевої прес-конференції.

Кращий коментар

auto-vladimirw
Владимир_W - Наставник
20.06.2024 20:32
22 мільйони румунів вирішили віддячити Україні за гру, подарувавши їй систему Patriot. Таке рішення ухвалив президент Румунії.

Читати всі коментарі (31)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пари 1/8 фіналу Євро-2024 20
Dynamo.kiev.ua
27.06.2024, 00:05
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть