Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Кидав Буяльському поміж ніг». Друг Мілевського заявив, що в Україні «поховали» талант нового Роналду

2024-07-07 16:43 Сергій Третяк, який товаришує з Артемом Мілевським, розповів, що навчався в одній школі з українським Кріштіану ... «Кидав Буяльському поміж ніг». Друг Мілевського заявив, що в Україні «поховали» талант нового Роналду

Сергій Третяк, який товаришує з Артемом Мілевським, розповів, що навчався в одній школі з українським Кріштіану Роналду.

Артем Мілевський і Сергій Третьяк

«Ніколи в житті в мене не було можливості безпосередньо контактувати з Роналду, бачив його тільки на футбольному полі. Але коли я навчався у футбольному інтернаті, у нас у команді був Віктор Таран, 1993 року народження. Він був схожий стилем гри на Кріша та подавав великі надії. Але, як часто буває в нас у країні, талантів „закопують“. А він справді був другим Роналду і перспективніший за хлопців, які зараз грають у національній збірній, однак його талант „поховали“.

Віктор Таран із Дніпропетровської області, приїхав до нас у київський інтернат у 12 років. Дуже технічний, швидкий був футболіст. Навіть Буяльському між ніг кидав, у центрі грав. Закінчив, бо погано вчився в школі, і коли обирали, кого виганяти — його чи мене з інтернату через неуспішність у школі, то вибрали його. Ось. На цьому кар’єра в принципі й закінчилася. Далі в нього не вийшло. Зараз він живе в Канаді, працює офіціантом у ресторані», — сказав Третяк.

NV

Кращий коментар

auto-oleg268
Олег Олег - Эксперт
07.07.2024 17:43
За Виктора Тарана не скажу, но у нас в школе на год младше меня учился паренёк. Невысокий, слегка кривоногий, фигурой чем-то напоминал Месси. Так вот такого дриблинга и навыков обводки, я не наблюдал вживую ни до ни после... Болтал пацанов на 3-4 года старше себя как детей. Сам много раз играл против (и за) него. Отобрать мяч возможно было,только сбив его с ног. Реальный феномен. В городе в футбольных кругах его хорошо знали и очень надеялись, что он заиграет на высоком уровне. Как-то спустя лет 15 после школы в середине 90-х встретил его в очереди за пивом.Разговорились...Он рассказал, что после восьмого класса ездил поступать в столицу то ли в динамовскую школу, то ли в спортинтернат, точно не помню, а врать не хочу... Не взяли! Дали минут пять сыграть в двухсторонке, потом тест- спринт на 60 м. и жонглирование мячом. Похвалили, поцокали языками, сказали прийти завтра, но в итоге забраковали. Какое-то время он играл за заводские команды в городе, потом пропал с моих радаров. Говорят спился...

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть