Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Микола Несенюк: «Переможний гол Реброва «Спартаку» можна, здається, переглядати вічно, знову і знову»

2024-07-30 10:46 Відомий журналіст Микола Несенюк поділився спогадами про матч Ліги чемпіонів сезону-1994/95 між київським «Динамо» та московським ... Микола Несенюк: «Переможний гол Реброва «Спартаку» можна, здається, переглядати вічно, знову і знову»

Відомий журналіст Микола Несенюк поділився спогадами про матч Ліги чемпіонів сезону-1994/95 між київським «Динамо» та московським «Спартаком» (3:2).

Микола Несенюк

«Матч першого туру групового турніру Ліги чемпіонів 1994−95 років між київським „Динамо та московським "Спартаком“, що відбувся у вересні в Києві, був, як на мене, чи не найбільш яскравим в історії команди часів Незалежності. Минуло тридцять років, але подробиці тої гри, сповнені нечуваного драматизму, і досі згадуються так, ніби це було вчора.

Як можна забути безнадійно програний перший тайм (0:2, — прим. ред.) після якого сталося футбольне диво — динамівці забили тричі і виграли. А переможний гол Сергія Реброва можна, здається, переглядати вічно, знову і знову переживаючи ті незабутні емоції! Ті, хто цього не бачив, можуть ще раз передивитися ту гру, яка є у вільному доступі.

Ми справедливо пишаємося тою давньою вже перемогою, яка показала всю силу динамівського характеру. Той матч назавжди залишиться в історії нашого футболу однією із найбільш яскравих сторінок!

За давністю років, якось забулося, що після тої перемоги „Динамо“ програло решту матчів у групі і посіло останнє місце. Це забулося, а перемога над „Спартаком“ восени 1994-го не забудеться ніколи!», — написав Несенюк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

ВІДЕОогляд матчу «Динамо» — «Спартак» дивіться у нашому телеграм-каналі

Кращий коментар

b_roit
Bob bob - Опытный писатель
30.07.2024 11:34
знаєте після Євро стільки вилито лайна не Реброва... А я не можу забути, як стрибав у телека тоді в 94... як у 97 сидів за тими самими воротами, куди він з гострого кута поклав просто фантастичний гол Барсі. як у 98 всю ніч намагався знайти в інтернеті, що тільки-но з'явився, зарахований його гол Арсеналу чи ні(пом'ятаєте той коментаторський ляп.....) А пас на Шеву з Реалом у 99? А вихід із групи у ЛЧ 2015? Я не можу хейтити людину, яка подарувала мені стільки незабутніх емоцій. Здоров'я Вам і удачі , Сергію Станіславовичу

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть