Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Ми бились до кінця — жалітися немає на що», — Хлань про поразку від Аргентини та виліт збірної України з Олімпіади

2024-07-31 17:14 Збірна України з футболу завершила виступи на Олімпіаді-2024 після поразки від Аргентини (0:2) в заключному турі ... «Ми бились до кінця — жалітися немає на що», — Хлань про поразку від Аргентини та виліт збірної України з Олімпіади

Збірна України з футболу завершила виступи на Олімпіаді-2024 після поразки від Аргентини (0:2) в заключному турі групової стадії. Серед футболістів, що відіграли всі три матчі на турнірі, — вінгер польської «Лехії» Максим Хлань, який оцінив ключовий епізод матчу з Аргентиною та підбив підсумки олімпійського турніру.

Максим Хлань

«Швидкий гол у другому таймі? Так, вони несподівано в контратаці забили. Ми не розраховували на це, але так сталося. Ми створювали дуже багато моментів, які могли реалізувати, і цей гол нас сколихнув. Але це футбол — так буває, на жаль.

Тяжко щось говорити, коли трималися і не здавалися. Але ми бились до кінця та віддали всі сили — жалітися немає на що. Дуже важкий графік — через два дні на третій гра, — і дуже тяжко було пресингувати. Ми дійсно віддали всі сили, створювали моменти. Але не реалізовували їх», — сказав Хлань в коментарі «Суспільному спорт».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.07.2024, 17:14
Топ-матчи
Лига чемпионов Рига Буде-Глимт 1 : 0   31 июля 20:00
Партизан Динамо - : - 31 июля 21:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть