Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Сидорчук — про підготовку до тренувань та розминку

2024-08-20 19:58 Колишній півзахисник і капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук, який зараз виступає за бельгійський «Вестерло», присвятив публікацію ... Сергій Сидорчук — про підготовку до тренувань та розминку

Колишній півзахисник і капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук, який зараз виступає за бельгійський «Вестерло», присвятив публікацію в Instagram деяким спостереженням майбутнього тренера.

Сергій Сидорчук (фото: instagram.com)

«Помічаю, як змінюються підходи у підготовці до тренувань. Якщо раніше індивідуальна розминка перед тренуванням була чимось особливим, то зараз 80% гравців перед тренуванням розминаються в залі самостійно. Та приходять на тренування команди вже готовими до роботи.

У когось це персональний комплекс вправ, хтось працює над своїми проблемами точково, інші роблять вправи на м’язи кора чи займаються з ролами, багато хто виконує рекомендації своїх персональних тренерів та реабілітологів.

Підготовка до тренувань та розминка допомагають уникнути травм та підвищують ефективність тренувального процесу. І це не означає, що на командних тренуваннях зовсім немає розминки, просто вона вдосконалюється. І якщо це покращує результати, то це добре», — написав Сергій.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.08.2024, 19:58
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11222 комментария)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть