Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Журналіст Андрій Сеньків — про відео «Втікачі за кордон»: «Тут мали б бути Довбик, Мудрик, Ярмолюк та інші»

2024-09-03 12:33 Спортивний журналіст Андрій Сеньків, якого нещодавно мобілізували в ЗСУ, висловив свою думку про відео-ролик «Втікачі за ... Журналіст Андрій Сеньків — про відео «Втікачі за кордон»: «Тут мали б бути Довбик, Мудрик, Ярмолюк та інші»

Спортивний журналіст Андрій Сеньків, якого нещодавно мобілізували в ЗСУ, висловив свою думку про відео-ролик «Втікачі за кордон» від «Телебачення Торонто». У відео розповідається про українських чоловіків призовного віку — артистів, блогерів, які покинули Україну після початку повномасштабної війни.

Андрій Сеньків

«Бл*, а тут мали би бути українські футболісти — Довбик, Мудрик, Ярмолюк та інші. Наприклад, Довбик поїхав з „Дніпром-1“ на матч єврокубку, мав вернутися, але перейшов в „Жирону“. Схожі історії (виїжджали на тренувальні збори чи шось в тому роді) в Циганкова, Трубіна, Забарного. Усі вони, звісно, не повернулися тоді, коли мали б.

Ок — гравці збірної України, окей — чогось там амбасадори. Ок — нема законодавчої бази ніякої. Але вкурвлює, що гравці спокійно про це говорять публічно. Той же Судаков мріє в топ-чемпіонат поїхати. Інші менш талановиті — теж за закордон кажуть. А як ви це плануєте зробити? Ну як, бл*ть?

Ну, і про менш хайпову братію взагалі нема сенсу говорити. Купа рядових гравців УПЛ їде в другорядні чемпіонати і дає інтерв’ю про адаптацію там. Якщо це питання в інших сферах підіймається якось, то тут — абсолютно пох*й. Інший світ якийсь. Вдавати, шо слона в кімнаті нема.

Так само, шо дивує. Є гравці чи тренери, які стали на захист держави в перші місяці війни. Трохи послужили і всьо — далі собі працюють. Але як вони звільнилися з ЗСУ? Чи не звільнилися? Логіка наступна — я не маю права про це говорити, бо не зробив у перші місяці те, що вони. Але є купа людей, котра зробила, як вони, але не могла собі сказати — ну я повоював, за*бався, травмувався, вернусь на роботу. Не працює воно так.

Ще раз — респекти Вернидубу, Богданову та іншим — але блін. Як вам це вдалося? Який алгоритм? Публічні люди мають публічно говорити про незручні речі. А не лише отримувати лаври. А воно чось у нас так косо працює. Не виключаю, шо й через те, шо в журналістів теж повно скелетів в шафі на цю тему», — написав Сеньків на своїй сторінці в мережі X.

Кращий коментар

Viktor77750
Віктор Василюк - Старожил
03.09.2024 13:11
"Тот же Судаков мечтает в топ-чемпионат поехать. Другие менее талантливые — тоже за границу говорят. А как вы это планируете сделать? Ну как, бл*ть?" (С) З цим згоден ! Чим умовний айтішник чи будівельник відрізняється від них всіх !? І не треба тут про престиж , донати і "прославляння" України. Ні, мова не йде про те щоб їх всіх призвати в ЗСУ! Але чому умовні Ярмолюк і Харатін виїжджають, а люди інших професій навіть думати про це не можуть. Чомусь на початку війни думалось , що все і всі зрівнялись і ми всі разом, виходить що ні. Хочуть грати в футбол , супер / нехай бігають. Але я би закрив трансфери на вихід для гравців з паспортом України до закінчення воєнного стану. Здається так було би справедливо по відношенню до інших людей і професій.

Читати всі коментарі (15)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть