Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Циганик — про збірну України: «У нас футболісти відірвані від реальності»

2024-09-08 16:41 Відомий коментатор Ігор Циганик, коментуючи поразку збірної України в Лізі націй від Албанії, сказав, в чому ... Ігор Циганик — про збірну України: «У нас футболісти відірвані від реальності»

Відомий коментатор Ігор Циганик, коментуючи поразку збірної України в Лізі націй від Албанії, сказав, в чому дійсно полягає проблема національної команди. 

Ігор Циганик

«У нас футболісти завжди були привілейовані. Так було завжди: в радянські часи, в пострадянські. Вони мали хороші зарплати, здорово заробляли гроші, у них все складалося. Вони відірвані від реальності. Коли гравці говорять про фронт, вони не зовсім усвідомлюють, що відбувається.

У нас Мудрик сидить під час матчу і їсть горішки. Плакати треба, коли команда програє, бігати, скакати, щось підказувати. Вони живуть трошки в іншому світі. Для них футбол — вийшли на гру і зробили свою роботу. Так не буває. Ви можете так грати за свої закордонні клуби. Коли ви граєте за національну збірну, ви повинні вмирати на полі, як це робили албанці — вони кожен м’яч вигризали», — сказав Циганик в етері авторського YouTube-каналу.

Кращий коментар

wdsh56
виталий шемуда - Эксперт
08.09.2024 17:18
НЕ потрібно сриймати слова Циганика буквально. Він же не скаже , що Мудрику по х..ю! Як і тому мільйонеру Судакову. як і Віті Циганкову. Якби він так грав за Жирону. то його б там і слід простиг. Як нашому коханому тренеру. Жував соплі до 80-ї хвилини і раптом проснувся і почав робити заміни. Ти що. не бачиш . що гра не ліпиться. Щось міняй. кричи . тупай ногами. Це ж була Руминія номер 2 . Єдине , що трохи повезло.

Читати всі коментарі (13)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть