Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Циганик: «Рубчинського не вистачає збірній України»

2024-10-09 14:40 Відомий коментатор Ігор Циганик висловив свою думку, що наставник збірної України Сергій Ребров повинен був викликати ... Ігор Циганик: «Рубчинського не вистачає збірній України»

Відомий коментатор Ігор Циганик висловив свою думку, що наставник збірної України Сергій Ребров повинен був викликати півзахисника «Динамо» Валентина Рубчинського до національної команди на матчі Ліги націй.

Ігор Циганик

«Півзахисника „Динамо“ Валентина Рубчинського не вистачає збірній України. Він стає лідером киян. Повірте мені, він витіснить своїх конкурентів у столичній команді. Він робить дуже великий об’єм роботи. Він корисний: і у відборі, і в атаці», — сказав Циганик в етері авторської програми у Youtube.

Кращий коментар

vladimir-egorov
Владимир Егоров - Читатель
09.10.2024 16:57
Боже!. Ну як набридлі ці ЕКСПЕРДИ які в житті нічого не тренували і дивляться футбол по ТВ. Рубчинський поки в Динамо геть посередній гравець , поки в нього нічого не має в грі, ні дриблінга ні гострих передач ні швидкості з ударом. Це якийсь сюр як зі всіх щілин всі шось рядять Реброву кого взяти ,як грати і т.д і це все ЕКСПЕРДИ з великоі букви , диванні ЕКСПЕРДИ! Дуже шкода Реброва , дайте людині працювати , на мою думку Ребров самий талановитий на даний час тренер в Україні.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Ліонель Мессі: «ПСЖ — лайно» 7
Dynamo.kiev.ua
09.10.2024, 14:19
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть