Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Віталій Портников: "Коли Україна і Захід визнають справжню окупацію Донбасу"?

2016-03-31 14:27 Передмова від АНАТОМа: цей пост - реакція на публікацію новини з уривком інтерв'ю Валерія Яремченко: «Русские ...

Передмова від АНАТОМа: цей пост - реакція на публікацію новини з уривком інтерв'ю Валерія Яремченко: «Русские — бздуны. Маленький карлик напугал их так, что все его боятся»". Мушу реагувати, бо Валерій Іванович, можливо, не все бачить з того дзвону, на якому знаходиться... А не все так просто, як хотілось би нам у власному примітивному патріотизмі.

Але: читайте Портникова. Ось:

Після публікації фактів про "ДНР/ЛНР" німецьким виданням Bild, і Заходу, і Україні слід визначитись, чи продовжувати бути незрячими в питанні окупації Донбасу

Публікація в Bild, яку так жваво обговорюють сьогодні, дійсно не несе в собі ніяких сюрпризів - причому ні для кого.

На Заході як завгодно довго можуть робити вигляд, що сприймають конфлікт в Донбасі як громадянську війну. Ми як завгодно можемо робити вигляд, що російський окупант спирається виключно на власні сили, а не на підтримку українських колабораціоністів - причому не тільки на окупованих територіях, а й в Києві.

У публікації Bild всі ці люди - російські окупанти і українські колабораціоністи - просто зустрілися. Причому не тільки на сторінках видання, але і в офіційних документах.

І ми дізналися те, що прекрасно знали і до цього - що Донбас керується з території Росії російськими ж чиновниками. І що у визначенні подробиць цього управління беруть участь люди, які контролюють промисловий потенціал регіону. І що донбаські "Шарикови" нічого не вирішують і ні в чому не беруть участь, вони всього лише тимчасові ляльки, яких смикають за ниточки російські чиновники аж ніяк не самого першого рівня. У чому новина-то?

Новина в тому, що німецьке видання заявило про це вголос і з документами. Вже не на рівні очевидних припущень, а на рівні очевидних фактів. І тепер і Заходу, і Україні треба буде вирішити, як до цих фактів ставитися.

Тому що фактів теж можна не помічати - це питання виключно власного бажання і політичної волі. Але саме від готовності реагувати на факти залежить і наше власне майбутнє, і майбутнє цивілізованого світу в цілому.

На нас чекає ще чимало відкриттів - причому куди більш цікавих, ніж участь представників Ахметова в нарадах російських чиновників.

Нам доведеться дізнатися, як багато західних політиків і бізнесменів було куплено Кремлем і діяло в його інтересах, а не в інтересах власних країн.

Нам доведеться переконатися в тому, як багато записних українських "патріотів", борців за все хороше і проти всього поганого і інших кумирів невибагливої ​​місцевої публіки працювало в інтересах ворога - причому не в силу власної дурості, а в силу абсолютно конкретних інтересів.

Але ви вже вибачте мене, друзі - це і зараз все видно неозброєним оком. І кожен, хто хоче це побачити - бачить. А хто не хоче - той пояснює зраду цивілізованого світу бажанням "знайти конструктив" у взаєминах з Росією, а готовність розвалити те, що залишилося від і без того слабкої Української держави - якимось особливим патріотичним запалом.

Завзяттям ідіотів, не здатних навіть на крок прорахувати наслідки тих чи інших вчинків і заяв? Та ну ж бо! Ці люди розумніші багатьох з нас. Це ми з вами ідіоти - бо не хочемо дивитися правді в очі, визнавати власні помилки і легко потрапляємо на будь-яку московську приманку, віримо будь- якому місцевому або заїжджому паяцу, навіть якщо він не приховує свого чекістського минулого або сімейної спорідненості. Навіщо приховувати щось перед сліпими?

І у мене є питання: а чи допоможуть таким професійним незрячим документи і факти - навіть якщо їх оприлюднить черговий Bild?

http://espreso.tv/article/2016/03/30/quotbildquot_i_krayina_nezryachykh

+++++++++++++++

В продовження теми, на тому ж таки ресурсі:

Російські міністри керують окупованим Донбасом, - Bild

Тимчасово окуповані території Донецької і Луганської областей контролюють шість робочих груп п'яти російських міністерств. Про це повідомляє видання Bild.

Відповідно до записів засідання Міжвідомчої комісії з надання гуманітарної підтримки потерпілим територіям південно-східних районів Донецької та Луганської областей України в Держдумі РФ від 23 жовтня 2015 року, уряд Росії взяв під своє управління всю діяльність окупованих регіонів.

Комісія була створена в грудні 2014 року. Вона фактично виконує роль тіньового уряду Донбасу.

Російські міністерства контролюють фінанси, податки, відновлення інфраструктури та промисловості, транспортну інфраструктуру, створення ринку електроенергії, торгівлю енергоресурсами та інше.

Cеред тих, хто керує Донбасом, вказані віце-прем'єр уряду РФ Дмитро Козак (це той, якого опізнала Надія Савченко як такого, хто її етапував з лугандону на парашу - А.), який також є близьким другом Путіна, заступник міністра економічного розвитку РФ Сергій Назаров, заступник міністра фінансів РФ Леонід Горнін. Управляє тіньовим урядом ФСБ.

Bild пише, що на одному із засідань комісії був присутній представник компанії ДТЕК, яка належить Ринату Ахметову.

За офіційними даними, Козак і Назаров працюють разом в рамках "комісії з соціально-економічного розвитку Республіки Крим і Севастополя".

Видання зазначає, що "ДНР" і "ЛНР" є маріонетками Росії, які повністю контролюються Кремлем. У матеріалі зазначено, що це підтверджує провал Мінських угод.

Ще одна:

Що ми дізналися зі статті Bild про "ДНР/ЛНР"

Німецькі журналісти наочно показали українцям, що керівництво "ДНР/ЛНР" для Кремля порожнє місце, а європейцям нагадали, "від чого всі біди на Донбасі"

Те, що Україна доводить уже другий рік, а на Заході в упор відмовлялися бачити, тепер помітили і там. Сьогодні німецька газета Bild опублікувала статтю з чітким меседжем: Уряд Росії повністю контролює самопроголошені "ДНР" та "ЛНР" на сході України. ...

Цю статтю варто перечитати повністю за ссиллю http://espreso.tv/article/2016/03/30/kak_nemcy_uznaly_o_tom_chto_rossyya_kuryruet_dnr_y_lnr Там - фотокопії з Більд зі схемами підпорядкованості параші "керівництва" лугандону.

От і про це мав би враховувати Валерій Іванович, критикуючи (подекуди справедливо) українське керівництво і владу... Політика - дуже брудна штука; і нині далеко не все стосовно Донбасу вирішується в Києві...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.03.2016, 14:27
31.03.2016, 14:27
234583 2 volanddemor, Lenchao
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37748 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть