Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому пропускаємо однотипні голи?

2016-09-14 02:22 Здивувало мене в'ю Хачеріді... Мовляв, "по такой игре мы проиграли. Какие-то голы нам нелепые забили"... Та ...

Здивувало мене в'ю Хачеріді... Мовляв, "по такой игре мы проиграли. Какие-то голы нам нелепые забили"...

Та ні, забили нам якраз-то ХАРАКТЕРНІ голи, як для нинішнього сезону...

От, елементарна статистика: з врахуванням вчорашнього (уже вчорашнього) наш клуб в новому сезоні провів 9 офіційних матчів: один на суперкубок, сім в чемпіонаті України, вчорашній в Лізі Чемпіонів.

Пропустили - 9 голів... Якщо проаналізувати голи, то два м'ячі ми отримали внаслідок грубих обрізок наших: один раз невдалий винос від Шовковського (в СК з кротами) і після ляпу Морозюка в матчі з Ворсклою. Ще один гол - після контри Ворскли.

Але: аж ШІСТЬ голів ми пропустили після флангових навісів на наші ворота та ударів головою суперників по верховому м'ячу: два з кутових (від Банади, Олександрія; та від Іщенко, Сталь); і чотири просто від подач з флангу: від Петрова з Волині, від Детіньо-крота в чемпіонаті та вчора два від Міліка. На підставі такої статистики має бути зроблений елементарний висновок: наші беки на чолі з СаШо елементарно програють повітря при навісах! В результаті - голи; в двох випадках які обернулись негативним результатом.

Тому один із недоліків нашої команди в поточному сезоні - як на долоні: незадовільна гра в захисті; особливо при завантаженні нашої штрафної верховими м'ячами. Причини цього недоліку - ... да, я хотів би вказати... але стверджувати не буду - бо не знаходжусь всередині колективу. Але припущення можу висловити: недостатня праця над таким елементом, як парашути в нашій штрафній. Знаю, що за гру в захисті та за награвання відповідних контрдій проти атакувальних потуг суперника безпосередньо відповідає помічник Реброва Сергій Федоров... Якщо ми пропускаємо 66% характерних голів - то, здогадуюсь, тут пряма вина Федорова!

Я не хочу призначати Федорова цапом-відбувайлом; але - статистика.... вперта річ! Може, пора когось таки й поміняти в тому публічному домі?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.09.2016, 02:22
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37748 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть