Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нічия, яка дорівнює перемозі !

2019-03-23 01:35 Молодці ! Браво, Збірно ! Браво, Андрію Миколайовичу ! Мене зараз розпирає від щастя !!! Якщо ...

Молодці ! Браво, Збірно ! Браво, Андрію Миколайовичу ! Мене зараз розпирає від щастя !!! Якщо можна, то я з вашого дозволу, колеги, трохи порадію тут ;)

Тількі подумайте, що ми вивезли нічію з поля діючого Чемпіона Європи, у складі якого є багаторазовий володар "Золотого м'яча" ! Збожеволіти !!!

А що робили наші вболівальники на трибунах ?

Просто краса ! Окрім того, що у гостьовому секторі була наша діаспора, а також приїжджі фанати з України, уся наша діаспора також була розсіяна по стадіону. Вони створили неймовірну підтримку для нашої Збірної. Їхній заряди "Слава Україні ! Героям слава !", "У-кра-ї-на !" та Гімн України, було чутно біля кожно телевізора тут, в Україні.

Перед матчем більше коментарів на сайту були оптимістичними. І бачимо, що не дарма більшість сподівалась на приємний результат. По грі є питання, і вони будуть завжди, але ось по результату питань у мене нема.

Що сподобалось, це те, що наші гравці не боялись португальців, і за можливості йшли, ні, правильніше сказати бігли до воріт суперника.

Першим тайм був більш рівним, аніж другий, де португальці почали у середені другого тайму нас притискати.

Герой матчу звісно Андрій Пятов, який здійснив кілька сейвів. Особливо запам'ятались його два сейви у першому таймі від Роналду, а також суперсейв на 57-ій хвилині матчу. Треба йому пам'ятник за учорашній матч поставити ;)

Миколенко просто звір. Таке відчуття, що у Збірній усе життя грає.

А ось вкотре трохи розчарував Коноплянка. У першому таймі мав лише пару напівмоментів. Часто гальмував атаки. Перетримував м'яч. Треба йому нарешті задуматись над своєю грою. І Марлос також був учора непомітним.

Матвієнко дуже хвилювався. Крівцов своє роботу виконав. Зінченко пару разів обрізався, але відпрацьовував у захисті.

А ось Малина був дирегнтом на полі. Яремчук був цілий матч без м'яча.

Так і хочеться сказати: "Ну що, допомогли тобі твої ляхи ?". Тобто, ну що, допоміг Збірній твій "щирий українець" моралєс, Ахметов ?!

Я про Крістіну Роналду ледь не забув написати. Приємно були двитись, як Крістіна засмученою покидала поле після матчу. І водночас приємно усвідомлювати, що цей сум на обличчі Кріштану завдяки нашій Збірній. Іноді здавалось, що Роналду не хоче викладатись на 100%.

А Андрія Миколайовича поставив собі мета, як то побудувати сучасну європейську команду, і по-троху йде до своєї мети. Так тримати, тренере !

А у понеділок нас чекаю дуже скаладний матч, де рахунок 0:0 аж ніяк не влаштує. І судячі з перемоги Люксембурга над Литвою, то у черговий раз перекошуєся, що у футбол у Європі навчилися грати усі. Так що ніякої недооцінки не буде.

І ще раз повторюю, що ця нічія нічого не вартуватиме, якщо післязавтра не переможемо "карликів". Успіху нам усім !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.03.2019, 01:35
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть