Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Збагачуэмось... досвідом!

2021-03-19 06:48 Отож... збагачуємось досвідом — і гірким, і солодким! А чого ж і не збагачуватися?! Бо наступна ...

Отож... збагачуємось досвідом — і гірким, і солодким! А чого ж і не збагачуватися?! Бо наступна така нагода, може, випаде і не скоро.

Життя переповнене несподіванками. І приємними, і не дуже. А ми на них реагуємо. Чи зразу. Чи потім.

Бува, напишеш щось. Короткоформатне і віршоване. А мине час і не згадаєш, а з якого ж приводу це писалося.

А тут і згадувати, бач, не треба, бо наступні кілька рядків написані були якраз після матчу “Вільяреал” - “Динамо”.

У вирі буднів, у кипінні часу -

Ну, як усе ж бо без розчарувань?!

Збагачуємось досвідом поразок -

А він важливий дуже... як не глянь!

Бо, може ж, він таки наблизить... ох...

І веселіший досвід перемог.

Отож по два голи (і тут, і там!) нам, а ми їм... (і там, і тут!) ні одного.

Бо непростий він, іспанський футбол... І коли це збірна країни, і коли це помітні чи й не дуже помітні клуби. Але ж були у нас — і перемоги! Є і гравці, що іспанцям по два голи забивали у одному матчі. Але ж якісь вони, ці гравці... чи нерішучі... чи не щастить їм.

Бо Вадим Кравець, що колись у складі “Динамо” два голи “Валенсії” забив, подумав... подумав... і вирішив — краще у Туреччині феєритиму, бо тут, у “Динамо”, чи справлюся. А Олександр Гладкий, що колись у складі гірників забив два голи (до речі, обидва — ударом головою!) самій “Барселоні”, що ж... і у “Шахтарі” гравцем основного складу по суті не став. Та і в “Динамо” себе у повну силу не виявив.

Отож і виходить, що вони нам — чотири... А ми їм - тільки нуль! Бо, мабуть, гравці “Динамо”, що цього разу вийшли на поле, ще тільки вчаться... іспанцям по два голи забивати. У одному матчі.

Але ж результат кожного матчу можна оцінювати по-різному. Скажімо, поєдинок “Зоря” - “Динамо” - 0:2. Віктор Скрипник, що очолює “Зорю”, поздоровив киян з перемогою. І це викликає повагу, бо це достойно. І в той же час цей талановитий тренер терзався сумнівами — чи заслужена ця перемога... Ну, може, у очільника “Зорі” були якісь неабиякі, але ж приховані козирі, що їх усе ж... саме у цьому матчі... використати і не вдалося.

Бо, може, якби Луческу у матчах з “Вільяреалом” зумів таки викласти усі свої козирі (і з лівого рукава... і з правого рукава...), то Унаї Емері так би не підскакував від радості, як ми мали це нагоду спостерігати.

До речі, Емері на радощах заявив, що у матчах з “Динамо” “Вільяреал” показав свою кращу гру у сезоні. Ну, що тут скажеш... Ну, дозволили їм — кращу гру показати. А наступного разу — добре подумаємо.

А Віктор Скрипник, може, ще навчить Гладкого, який нині у його команді, як два голи “Вільяреалу” забити. Ну, якщо “Вільяреал” усе ж “Зорі” трапиться на дорозі. Бо форвард же здібний. Хоча і вік у нього за футбольними мірками не наймолодший.

Отож гіркий досвід... отримали! Ну, хто де... “Зоря” у чемпіонаті, а “Динамо” і “Шахтар” у Лізі Європи. А як щодо солодкого?! Ну, щодо цього — до Петра Олексійовича, одного з наших президентів. Але до нього... не за солодким досвідом, а за солодкою карамеллю. Бо і у президентів з кондитерським ухилом досвід інколи буває гіркуватим.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.03.2021, 06:48
19.03.2021, 06:48
364296 1 Internat
auto-volodimir-danik
Статус:
Наставник (1000 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть