Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що чекає Динамо?

2023-06-29 09:17 Знову, як то кажуть в Україні - за рибу гроші, почали перед початком нового сезону передбачати ...

Знову, як то кажуть в Україні - за рибу гроші, почали перед початком нового сезону передбачати майбутнє Динамо . Але, мені на думку спало те, що не враховують причино-наслідкові зв"язки від минулого, не бачать чому команда Динамо скотилась так низько, або не бажають про це розповідати, а наразі дуже чітко можна вислідити саме це.

Подивиться на збірну України зразка 2023 та на хлопців, хто там грають , та як грають, і саме це побачите. Всі динамівці, що грають в збірній багато критичних зауважень мають, тільки один Бражко задовольняє вболівальника , але він останній рік не грав в Динамо , тому так сталось , а хто під керівництвом пана Луческу грав і грає швиденько перетворились з перспективних у звичайних футболістів, рівня збірної заводу. Навпаки, гравці нашого футбольного ворога зробили крок, або навіть два, у своїй майстерності і багато хто в захоплені від гри футболістів Шахтаря в збірній. З сумом констатую, що це правда. З сумом, бо то не футболісти Динамо, як колись було Чому так сталось?

Та дуже просто - Шахтар останній рік тренував Йовичевіч, а Динамо Луческу , результат їхньої праці та суперництва ми побачили ще в таблиці минулого чемпіонату , а сьогодні маємо змогу особисто побачити , що вдалось тренерам зробити з молоді команд. Всього за рік, але різниця велика. Якщо коротко - кияни програли і тут. Програли по всім статям. Деякі бачать світло в кінці тунелю, але , скоріше всього то фари зустрічного локомотиву під назвою Шахтар, як не болісно це визнавати. Саме наші закляті друзі давно зрозуміли те, що в Динамо й досі ніяк не здатні зробити, тому як казав один відомий персонаж - маємо, що маємо!

У мене немає особистих питань до пана Луческу , але дуже багато , що бажаю дізнатись від нього , стосовно Динамо та планів клубних . Я не розумію, чому цей дідусь не робить крок, що переведе його в стан пенсіонера, особливо після втручання в його тіло лікарів, чому навіть сьогодні так багато інформації про запрошення цього сивого пана в команди Туреччини ? Але потім все спростовується. Здається, його друзі таким чином роблять справу на підтвердження видатних заслуг тренера і , що саме він конче потрібен Динамо! Вибачайте, але його дуже поважний вік та бачення футболу, як гри, не дозволяє мені бачити Динамо на першій сходинці чемпіонату УПЛ в найближчому майбутньому.

По -перше, я сам маю такий вік і розумію, що вихід на пенсію не випадково зробили , по - друге, самозакоханість Луческу не дуже поважна риса, і по - третє, футбол швидко змінюється і не всі встигають за цім, навіть дивитись дуже важко . Я колись про Діалло висловився, що не буде цей хлопець грати у Луческу , він не підходить до моделі гри, що румун весь час бажає збудувати в Динамо. Бражка віддали до Зорі в оренду , а Сидорчук грає, і буде грати , бо діда повільна гра заспокоює. Діалло дуже швидкий хлопець , тому слідкувати за його діями дідусю сутужно . Динамо грає у футбол минулого , де все робиться повільно та дуже повільно і це заслуга саме пана Луческу. Те що вболівальника вона дратує, не має значення для Луческу, він не розуміє нашої мови, для нього на першому місці особливе задоволення та гроші. Тому майбутнє Динамо темне, якщо не примарливе або фантастичне . Скільки можна казати, що в клубі треба все міняти, бо маємо змогу побачити та порівняти, що роблять інші, але на Михайла Грушевського 1- Б тиша , спокій та солодкі обіцянки ...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.06.2023, 09:17
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть