Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чекаю продовження!

2016-10-31 17:40 Як все може змінитись за декілька днів. Ще два тижні тому ми всі відчували стресовий настрій ... Чекаю продовження!

Як все може змінитись за декілька днів. Ще два тижні тому ми всі відчували стресовий настрій і масове незадоволення. Команда грала у звичний футбол, який саме з весни 2016 року став схожим на страждання. А результати були наслідками справжніх героїчних звитяг. Не було а ні легкості, а ні відчуття задоволення від гри.

І як же змінилось відчуття команди за останній тиждень. Я не кажу, що покращився результат і нас чекає успіх. Скоріше за все навпаки, нас чекає ще багато важких емоційно матчів. Але змінився загальний фон.
І для цього не так багато було треба. Просто 3-4 молодих гравця у складі. Це як ковток свіжого повітря. Як не дивно саме молодь не просто легко увійшла до основи, малюнок гри різко змінився. Ми в останніх двох матчах не бачимо звичного перекатування на власній половині. Змінились акценти гри. З’явилась вертикаль в атаках. Час на підготовку атак зменшився вдвічі, так само, як збільшився час роботи в активній зоні. І це виключно наслідки появи в команді саме цих 3-4 молодих гравця.

Чуда дійсно не варто очікувати. Молодь завжди не є стабільною. І саме випробування ЛЧ може стати жорстоким випробуванням для молоді. Але, ми точно не побачимо команду без емоцій. Буде повна викладка. І чим більше молоді завтра буде у старті, тим змістовнішою буде гра. Та так, вона буде менш надійнішою. Тому треба визначатись. Ми хочемо щоб молодь набувала досвіду чи хочемо скучну гру, де нам знову заб’ють парочку голів після давно відомих помилок?

Особисто я краще побачу молодь, яка буде викладатись. Бо це перспектива. Тоді як у Морозюка і Антунеша перспектив вже давно не має. Сподіваюсь, що зміни останніх двох матчів буде продовжено. Саме у якості гри, у відношенні до гри, у її змістовності. Краще програти віддаючи всі сили, ніж програти, відбуваючи номер.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.10.2016, 17:40
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть