Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Шахтар. Матч за золото? Выбор редакции

2020-11-06 22:51 Що є на сьогодні найважливішим для Динамо? Щоб голова не запаморочилась. Важливо продовжувати працювати і не ... Динамо Шахтар. Матч за золото?

Що є на сьогодні найважливішим для Динамо? Щоб голова не запаморочилась. Важливо продовжувати працювати і не ловити зірок. Так, тут надзвичайно важливе вміння тренера поставити гравців на місце. Похвалити, але не дати втратити орієнтацію. Це і професіоналізм і мотиваційна складова. Є певні результати роботи але оці емоції від сильної гри проти Барселони дійсно не підкріпленні результатом.

От якби був і результат, то можна було б про щось говорити. Це така пілюля. Пілюля впевненості у правильності обраного шляху. Та треба і далі важко працювати, щоб результати покращувались. Насправді матч із Барселоною був просто за ринкову перспективу. Це був матч, де більшість гравців Динамо продавали себе. Матч із великою командою, проти її основи. Скаути багатьох команд уважно слідкували за тим, як проявлять себе гравці Динамо на такому рівні. Але матч в неділю – абсолютно інше. Тут треба відкласти емоції і зосередитись на виконанні головної задачі – здобуття 3 очок проти головного конкурента.
Ось тут і випливають різні фактори. шахта зараз в стані максимально агресивному. Справи у чемпіонаті складаються далеко не так, як ця команда звикла. Поразка в останньому матчі ЛЧ стала надзвичайно болючою. Бо суперник виграв за всіма статтями, банально виніс. При амбіціях гравців, при тих результатах, до який наш майбутній суперник звик, це як впасти з 9 поверху на асфальт. Тому мотивація показати себе у протистоянні з Динамо буде як ніколи високою.

Стосовно складу, то також є багато запитань. У ковідному футболі Каштру почав награвати і активно використовувати суттєво омолоджену команду. Можна зрозуміти, що награвання Бондаря і Трубіна – робота на майбутнє. Все ж Матвієнко і Пятов вже майже покинули шахту. Чи буде і далі шахта грати молодим складом проти Динамо, чи повернеться до Степаненко, Пятова, мораєса, Алана Патріка, Крівцова у старті? Я спробую спрогнозувати, що проти Динамо гратиме максимально досвідчений склад. Бо потрібен результат. В останньому матчі, коли на полі не було Степаненко, чітко проглядалась проблема відсутності хвильоріза. Ми ж знаємо, що Тарас – профільний опорник. Тоді як Майкон і Маркос Антоніо – центральні півзахисники з більш креативними властивостями. Не думаю, що проти Динамо Луїш Каштру піде шляхом гри без хвильоріза.

Варто подивитись скріни першого голу Боруссії. Що вони показують? Високий блок 4-х гравців шахти, які абсолютно не пресингують суперника в центральному колі, дають спокійно віддати пас на Ляйнера на фланг. Фланг пустий, бо 4 захисників грають дуже вузько, залишаючи фланги відкритими. Корнієнко – більш атакуючий гравець. В обороні йому ще треба багато вчитись. Потім йде простір і ми бачимо величезну дірку в обороні, бо захисники і опорники не зуміли зберегти компактність. Бондар кидається рятувати, але не встигає.
Те ж саме по другом і третьому голах. Удари наносяться з центральної зони. Плєа стоїть в зоні удару, 23 метри до воріт, у нього є час прийняти рішення. Антоніо кидається, але не закриває ворота, він збоку, бо не встигає. Тому іде прямий удар у ворота. Це все питання опорної зони. Не думаю, що в здоровому глузді тренер шахти знову поставить цей бразильський дует в центрі на такого суперника, як Динамо.

Я впевнений, що більшість з нас пам’ятає матч за Суперкубок. Динамо тоді грало строго на контратаках. Матч пройшов із контролем м’яча 70% шахтою, але по суті нічого гострого біля воріт Динамо вони не створили. Динамо ж реалізувало 3 моменти з 3-х. 100% реалізація. За ці місяці команди змінились. Динамо зараз інше. Та й шахта вже далеко не та. На сьогодні свої найкращі результати, а саме перемогу над Реалом і нічию з Інтером, вдалось заробити завдяки грі другим номером. Спробували зіграти з Боруссією Менхенгладбах у відкритий футбол і отримали. Чи буде еволюція від Луїша Каштру? Чи буде він міняти філософію на гру з Динамо? Не думаю. Це буде гра першим номером, бо ж так хоче Рінат.

Для Динамо важливо зберігати спокій, грати у свій футбол, шукати шанси. Цей матч повинен бути з величезною долею агресії. Тому спокій зберігати важливо. І шукати через фланги виходи в контратаки. Луческу тренер досвідчений. Він прорахує всі фактори. Перемога для Динамо – буде чітка заявка на перемогу в Чемпіонаті. Стратегічно важливим маркером. Тому вболіваємо за своїх!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.11.2020, 22:51
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть