Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Брюгге Динамо. Пошуки гри продовжаться? Выбор редакции

2021-02-24 16:16 Зараз вже достатньо людей, які списали Динамо. Відсутність підсилення. Два матчі поспіль, які закінчились нічиєю. І ... Брюгге Динамо. Пошуки гри продовжаться?

Зараз вже достатньо людей, які списали Динамо. Відсутність підсилення. Два матчі поспіль, які закінчились нічиєю. І які матчі? Зараз кожен матч на вагу золота. Перемоги на старті року – впевненість гравців у тому, що робота на зборах була зроблена вірно. Саме від цих результатів і залежить впевненість на весну.

Поки я особисто бачу кадровий голод. На словах є багато гравців. Вони дійсно присутні у заявці. Але тренерський штаб робить ставку на 14 гравців. Ціла група добротних гравців взагалі не грає. Хоча на словах вони потрібні, на них розраховують. Та от Сідклей, Дуелунд, Лєднєв, Супряга, Ванат, Сирота хоча й присутні у заявці, однак ігрового часу майже не отримують чи не отримують зовсім. І це в тих умовах, що можна робити по 5 замін. Важкі поля, а свіжі гравці можуть повністю перевернути гру. Така вона специфіка тренерського штабу. Основна обойма отримує ігрову практику.
Попереду важлива гра. Важлива з точки зору психології. Прохід Брюгге стане надзвичайним мотивуючим стимулом для Команди. Але за рахунок чого Динамо збирається перемагати? Перший матч став по суті провальним. Дуже багато тактики. Ніяких ризиків. Команда була зажата. Це було і у матчі з Десною в першому таймі. В другому команда побігла, заграла агресивно. І пропустила. Надійність захисту – не про Динамо. У всіх матчах сезону був пропущений гол. І голи типові – помилки оборони. 2 голи з другого поверху. Центральним захисникам не вистачає зросту чи правильного вибору позиції? Можливо воротар не підказує. В атаці ж команда виглядає беззубо. Бєсєдін веде багато боротьби і майже всю програє. Чіпляється за м’яч він більше в центрі поля. Робота ж в атаці взагалі не відстежується. Немає вістря, яке б давало результат. Ті 2 голи в матчі з Олімпіком – ж не робота форварда. Стандарт і перший на відскоках – більше робота захисників. Якихось сольних проходів від форварда ми не бачимо.

Так, на сьогодні є фігура Буяльского, який провів три перші матчі на доволі високому рівні. Він знаходив м’яч в атаці. Отримав дуже багато гольових моментів. Не забив з простих ситуацій. Але зі складних забив двома красивими ударами. Виходить так, що з величезної кількості моментів атака не може нічого витиснути. З Брюгге були 2 хороших моменти у Буяльського. Але він двічі пробив мимо створу воріт. Атака мучиться на полі. Немає цікавих ходів, гарних відкриваннь і реалізація надзвичайно низька. Проти Десни XG 3,5. А забили лише гол з пенальті. Десна ж зі своїх 0,5 XG гол витиснула.

Цілком можливо, що в четвер атака Динамо зуміє витиснути максимум із своїх моментів. Як і очікувалось, що Брюгге за тиждень втрачає ще двох гравців на тестах. Я про Де Кетелара і Сімона Міньолє. Достатньо критичні втрати, якщо порахувати вже ті, які були тиждень тому. Та не варто розраховувати на слабкість суперника. Треба брати своїми плюсами. До того ж психологічно Брюгге, який боявся Динамо у першому матчі, відчув, що цілком можна грати. Атака Динамо не виглядає загрозливою. Циганков поки не вирішує. Можна обґрунтувати це якістю газонів. Перед очима так і стоїть ривок Віктора в матчі з Десною і м’яч, який падає в яму, підстрибує йому в коліно і залишається розводити руками, бо атака зірвана. В Бельгії поле буде якісним. Тому можна буде оцінити потенціал цього Динамо вже на якісному газоні.

Ситуація так і залишиться, що Брюгге зараз в накаті. І їх гравці, навіть запасні, мають кращий технічний рівень оснащеності ніж більшість гравців Динамо. Стандартні положення і далі несуть велику небезпеку, бо у суперника дуже багато гравців зростом за 190 см. І суперник вже знає, що має в цьому моменті суттєву перевагу. Шанс Динамо – здивувати складом. Зробити ставку на інших гравців. Можливо змінити схему на 3 центральні захисники. Випустити іншого воротаря, Дуелунда чи Лєднєва, Родрігеса, Сідклея чи Ваната. Ванат може стати дуже неочікуваним кроком. Може він буде поступатись Бєсєдіну у боротьбі. Але технічний рівень, гольове чуття, вміння використовувати напівмоменти, якісно працювати на партнерів у завершальній стадії – його надзвичайно сильні риси. І ще одним фактором може стати Едуард Соболь. Так вже склалось, що всі матчі проти команд з українцями у складі склався для Динамо позитивно. Тому якщо він зіграє – може бути позитивним сигналом. Особливо для Циганкова.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.02.2021, 16:16
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть