Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Буяльський знову у Збірній? А що змінилось? Выбор редакции

2021-04-30 23:20 Сьогодні відбулась цікава подія. Насправді подія ця надзвичайно важлива. Андрій Шевченко оголосив розширений список гравців, які ... Буяльський знову у Збірній? А що змінилось?

Сьогодні відбулась цікава подія. Насправді подія ця надзвичайно важлива. Андрій Шевченко оголосив розширений список гравців, які будуть готуватись до Євро. Можна довго дискутувати на тему цього списку. Відсутність гравців Зорі – окрема тема, яка заслуговує окремої дискусії. І окремого блогу. Я вже писав на тему вибору гравців не за ігровими принципами.

І в цьому списку є дуже багато питань. Так, я погоджуюсь із тим моментом, що тренерський штаб відповідає за результати. Тому вибір складу – їх зона відповідальності. Але чергова присутність Коваленка, який в Аталанті взагалі не грає, а ігрову практику отримує у Збірній – також давно обговорена тема. Зрозуміти логіку тут нереально. Я хочу знову поговорити про Буяльського. Минулого разу я казав про те, наскільки грубою є помилка не викликати гравця, який проводить найкращий сезон в кар’єрі. Віталій є стабільним гравцем старту Чемпіону України. І от зараз він неочікувано потрапив у розширений список. Всі читали коментарі гравця, який казав, що не підходжу, так не підходжу. Андрій Шевченко у своєму відкритому коментарі публічно сказав у березні, що Віталій Буяльський не вписується в ігрову модель тієї команди, яку він будує. Багато фахівців це здивувало. Але хоча б була отримана публічна позиція.
Декілька днів тому Луческу сказав, що Буяльському треба лягати на операцію, щоб відновитись до початку сезону. Все дуже просто. Йому роблять операцію після 13-го травня і в середині серпня гравець вже готовий до нового сезону. Тому з’явилась теорія заговору, що це намагання завадити гравцю відновитись до нового сезону. Чи щоб він не зумів взагалі зробити операцію. Тут можна багато думати.
Та я хочу озвучити свою публічну версію. 24.04.2019 відбувся конфлікт між гравцем Динамо Віталієм Буяльським і одним бразильцем із українським паспортом із відомою всім клікухою, близькою до слова путана (див. фото). Синонім по суті. Конфлікт спричинив бразилець. Буяльський не змовчав і сказав багато приємних слів бразильцю. До цих слів приєдналась більшість адекватних вболівальників Динамо. Які б теж слів не вибирали. Що ж сталось зараз? Давайте подивимось. У 2019 році цей товариш отримав український паспорт. Потім стався конфлікт. Який поглибився. І тому тренерський штаб Збірної на певному етапі зробив вибір на користь бразильця. Саме тому Буяльського припинили викликати в Збірну України. Це ніяк не пов’язано із тим, що гравець не підходить під схеми.
Моральність чи аморальність Андрія Шевченка – окрема тема. Особисто я вважаю, що якщо є конфлікт між 2 гравцями, то тут правильне рішення – позиція Дешама по конфлікту між Бензема і Вальбуена. Не викликати обох. Принаймні це об’єктивно. Тут же публічні обіймашки. Максимальна довіра людині, яка провалила сезон. Все більше думок про те, що Андрій Шевченко не веде себе як людина, яку виховало Динамо. І Коваленко, Мораєс тому підтвердження.

Буяльського викликали тому, що один бразилець, якому вже 34, отримав розрив хрестів. І вилетів до кінця року. Наступного року 35, у такому віці після такої важкої травми… Зрозуміло, що цей товариш ніколи більше не зіграє за Збірну України. І тут бац Буяльський знову підходить Збірній і вписується в ігрові схеми. Оригінальненько)).

Як це всі відображається на мікро і макрокліматах у Збірній? Як сприймає сам гравець, який знає правду? І що там із результатами за останній рік? Повна печалька.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.04.2021, 23:20
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть