Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

За «Десну»!

2017-06-02 11:39 Известный украинский журналист Николай Несенюк рассуждает на тему скандала с заменой «Десны» на «Верес» в Премьер-лиге. ... За «Десну»!

Известный украинский журналист Николай Несенюк рассуждает на тему скандала с заменой «Десны» на «Верес» в Премьер-лиге.

Микола Несенюк

Учора футбольну команду «Десна» (Чернігів), президент якої Олексій Чеботарьов знаходиться у розшуку за підозрою у навмисному вбивстві і переховується в Росії, позбавили здобутого нею достроково права виступати у «прем’єр-лізі».

На захист «Десни», яку фінансує Олексій Чеботарьов, якого шукають за підозрою у навмисному вбивстві, виступило багато людей, яких обурило рішення щодо «Десни», яку невідомо на які кошті утримує Олексій Чеботарьов, який переховується у Росії від українського правосуддя, яке має до нього підозри щодо навмисного вбивства. Сьогодні у Києві захищати порушені права «Десни», яку фінансує Олексій Чеботарьов, якого шукають як підозрюваного у вбивстві, вийшла група молодиків, які, судячи з їхнього зовнішнього вигляду, мали би знати де знаходиться Олексій Чеботарьов, якого розшукують за підозрою у навмисному вбивстві. Упевнений, що якби усі захисники порушених прав команди «Десна», постійно додавали до назви команди той факт, що вона є власністю Олексія Чеботарьова, якого розшукують за підозрою у вбивстві, кількість цих захисників зростала би набагато швидше.

Я теж проти того, аби доля футбольних команд, вирішувалася не на футбольному полі, а у кабінетах чиновників. Навіть написав про це замітку два дні тому, ще нічого не знаючи про «Десну», чий власник Олексій Чеботарьов переховується за кордоном від українського правосуддя як ймовірний вбивця. Я не був на тому вчорашньому засіданні, але можу припустити, що ті, хто дає команді атестат на виступ у «прем’єр-лізі», хотіли би почути гарантії особисто від президента «Десни» Олексія Чеботарьова, який знаходиться у розшуку за підозрою у навмисному вбивстві. Потрапити на це засідання Олексій Чеботарьов, якого підозрюють у навмисному вбивстві, міг би лише після зустрічі із українськими слідчими, яка, як мені здається, трохи би затягнулася.

Не проводити ж засідання комітету ФФУ у камері слідчого ізолятора, куди Олексій Чеботарьов, який підозрюється у навмисному вбивстві, автоматично потрапив би перетнувши кордон України. Тому у мене до Федерації футболу є інше запитання — чому футбольну команду трьохсоттисячного українського міста утримує на «чорні» гроші людина, яку підозрюють у вбивстві і яка переховується за кордоном? Куди федерація дивилася раніше? Тепер пізно — доведеться пояснювати захисникам порушених прав «Десни», чий власник Олексій Чеботарьов розшукується за підозрою у навмисному вбивстві, що без самого Чеботарьова непросто прийняти справедливе рішення. Тому щиро бажаю успіху всім, хто переживає за долю команди «Десна», чий володар Олексій Чеботарьов переховується від українського правосуддя.

Микола НЕСЕНЮК

Facebook Миколи Несенюка

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть