Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Топ-10 гравців, які кардинально змінили професії

2013-06-23 11:13   Топ-10 гравців, які кардинально змінили професії 8771_kaladze.jpg (15.27 Kb) Здавалося б для футболіста після завершення ...

 


Топ-10 гравців, які кардинально змінили професії





8771_kaladze.jpg (15.27 Kb)8771_kaladze.jpg (15.27 Kb)


Здавалося б для футболіста після завершення професійної кар'єри природно залишитися у футболі в якості асистента тренера, агента, тренера. Однак, дехто кардинально змінює вид діяльності, шукаючи себе в інших професіях. 

1.

ГОРАН ГАВРАНЧИЧ. Став: архітектором 

Екс-гравець київського "Динамо" після завершення кар'єри у 2010 році вирішив надолужити згаяне і став - архітектором. За словами Горана, свого часу він обирав між футболом і архітектурою, віддавши перевагу спорту. А в післяфутбольному житті відновив перерване навчання у вузі і працює в приватній архітектурній фірмі.

2. ЖЕРОМ ЛЕРУА. Став: бійцем ММА 

Француз, який пограв за ПСЖ та "Марсель", завершив кар'єру минулого року у віці 36 років. Замість роботи консультантом на телебаченні він статв бійцем ММА. Його дебют може відбутися вже цього року. 

3. КАХА КАЛАДЗЕ. Став: політиком 

Найвідоміший грузинський футболіст перед завершенням кар'єри зацікавився політикою і вступив до опозиційного на той момент руху. А восени минулого року він отримав посаду міністра енергетики та віце-прем'єра Грузії. 

4. РУСЛАН НІГМАТУЛІН. Став: діджеєм 

Російський воротар вперше завершив кар'єру у віці 31 року, щоб зайнятися бізнесом. Незабаром він її відновив, але минулих успіхів не досяг. І тоді пішов з футболу вже остаточно - і став діджеєм. Тепер Нігматулліна можна побачити в нічних клубах Росії за діджейським пультом. 

5. ДЖОНАТАН ДЕ ФАЛЬКО. Став: актором в гей-порно 

Бельгієць до 27 років грав за "Расінг Мехелен", як одного дня прославився своїм зізнанням у нетрадиційній сексуальній орієнтації. Після цього Джонатан пішов у порно. Для геїв. 

6. СОКРАТЕС. Став: лікарем 

Бразильський футболіст в молодості здобув освіту дитячого лікаря, і після завершення кар'єри пішов працювати за спеціальністю. Він давав консультації в галузі спортивної фармакології і лікував дітей. Однак, мав схильність до алкоголю. Наприкінці 2011 року Сократес помер у віці 57 років. 

7. АНДРІЙ КИРЛИК. Став: священиком 

Екс-капітан одеського "Чорноморця" присвятив себе релігії. В 2009-му році митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел висвятив Кирлика в диякони. 

8. ДЖЕЙМС АЛАН. Став: співаком 

Шотландець провів 105 матчів на різних рівнях, і вже протягом футбольної кар'єри почав писати пісні. Пізніше він зібрав гурт "Glasvegas", з яким прославився як вокаліст та гітарист. Колектив вже випустив два альбоми і готує до виходу третій. 

9. ВІННІ ДЖОНС. Став: актором 

Англієць завершив кар'єру у 1999 році в 33-річному віці. Вінні дебютував у фільмі Гая Річчі "Карти, гроші, два стволи". Цей дебют став успішним, і з тих пір він регулярно з'являється на великому екрані. Серед інших робіт Джонса – "Люди Ікс", "Великий куш", "Викрасти за 60 секунд" та ін. 

10. НІЛ РАДДОК. Став: дизайнером інтер'єрів 

Англійський екс-футболіст на прізвисько "Бритва" славився своєю жорсткою грою. Однак, обрав спокійне заняття після завершення кар'єри - він став дизайнером інтер'єрів. Ніл зізнався, що завжди був творчою людиною, а теперішня робота є своєрідною терапією.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.06.2013, 11:13
23.06.2013, 11:13
145013 3 dk61, amusemibum, Killerok1988
albanec73
Автор:
(albanec73)
Статус:
Наставник (1468 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Лион 3 : 4 Закончился
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д - : - 7 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть