Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Найгучніші трансфери минулого тижня в Україні - "Динамо" упевнено лідирує

2013-06-24 16:38 Торік революційні перестановки у складі киян не принесли бажаногорезультату: замість боротьби за "золото" з "Шахтарем" команда ...

Торік революційні перестановки у складі киян не принесли бажаногорезультату: замість боротьби за "золото" з "Шахтарем" команда відкотилася на третє місце. Олег Блохін будує нову команду, і роботи у тренера непочатий край. Потрібно вирішити, що робити з великою групою орендованих гравців, які повернулися в Київ (до слова, Огнен Вуковєвич поїхав на збір з командою).

Потрібно прилаштувати тих футболістів, від послуг яких довелося відмовитися (Тарас Михалик вже в московському "Локомотиві", Раффаель проданий менхенгладбахській "Боруссії"). І найголовніше - швидше адаптувати до динамівського футболу новачків.

3913_lens_dinamo.jpg (24.08 Kb)3913_lens_dinamo.jpg (24.08 Kb)


Керівництво "Динамо" знову не скупиться на трансфери. Так, на протязі тижня "біло-блакитні" розщедрилися на € 20 млн, придбавши двох форвардів. € 9 млн коштував "Динамо" перехід 25-річного гравця ПСВ і збірної Голландії Джермейна Ленса, який став п'ятим представником Нідерландів, який ризикнув спробувати футбольного щастя в Україні.

0074_mbokani_dinamo.jpg (27.04 Kb)0074_mbokani_dinamo.jpg (27.04 Kb)


Контракт з Ленсом президент київського "Динамо" Ігор Суркіс підписав у Монако, а угода розрахована на чотири роки. Ще одним новобранцем київського клубу став 27-річний нападник збірної ДР Конго Дьемерсі Мбокані. За неофіційною інформацією, за його перехід "Динамо" виплатило бельгійському "Андерлехту" € 11 млн. Як і Ленс, підготовку до нового сезону у складі київського клубу Мбокані почне після повернення команди з підготовчого збору в Австрії, а переговори відносно трансферу Мбокані тривали майже місяць .

Перше придбання "Металіста"

Чи варто дивуватися, що харків'яни підписали чергового новобранця з Латинської Америки. "Металіст" насправді потребує посилення перед історичним стартом у Лізі чемпіонів, і селекційній службі харківського клубу знову треба віддати належне. За порівняно невеликі гроші - за неофіційними даними, € 5 млн. - "Металіст" на п'ять років придбав досвідченого захисника Родріго Моледо (25 років), в активі якого майже 100 матчів за "Інтернасьонал" і п'ять забитих м'ячів. Потужний і фактурний захисник любить підключатися до атак і грамотно читає гру. 

38_moledo_2013.jpg (20.83 Kb)38_moledo_2013.jpg (20.83 Kb)


Моледо і Папа Гуйє, до речі, можуть стати однією з найцікавіших пар центральних захисників в українській прем'єр-лізі. Примітно, що бразилець прибув до Харкова ще тиждень тому, успішно пройшов медогляд, але вийти на тренування з новою командою відмовився, пославшись на погану прикмету, адже контракт ще не був підписаний - залишалися останні формальності. Ну а Моледо явно не останнє придбання "Металіста" у це літнє міжсезоння.

Мгуні повернувся в Донецьк

Найуспішніший зімбабвійський футболіст в чемпіонатах України знову став гравцем донецького "Металурга". Мусавенкосі Мгуні (30 років) відіграв в Донецьку півтора року, забивши десять м'ячів, з яких найбільш пам'ятним був гол у ворота "Шахтаря", коли "металурги" не пустили земляків у фінал Кубка країни. Але в лютому 2011-го року керівництво донеччан не змогло встояти перед пропозицією грозненського "Терека", причому на цьому трансфері наполягав тренер російського клубу Рууд Гулліт, запримітили височенного (190 см) форварда на зборах. 

3386_mguni_doneck_2013.jpg (18.16 Kb)3386_mguni_doneck_2013.jpg (18.16 Kb)


У підсумку Муса відправився до Росії, де його кар'єра не задалася - завадила травма. Повернення Мгуні в "Металург" має стати компенсацією малійца Драману Траоре, який вирішив покинути команду. Атакуюча лінія донеччан і так отримала солідне підкріплення, адже склад днями поповнили два бразильця - форвард Даніель (28 років) і атакуючий півзахисник Алешандре (30 років). Обидва досить успішно виступали до цього в європейських клубах, чимало забивали.

"Севастополь": купівлі середняка

У свій другий прихід у прем'єр-лігу кримчани напевно не хочуть бовтатися внизу таблиці, про що говорять придбання команди. Правда, "Севастополь" не зміг утримати у своїх рядах орендованого у "Металіста" росіянина Сергія Ткачова, який вже підписав контракт з московським "Локомотивом". Зате команду поповнила ціла група гравців, які виступали в маріупольському "Іллічівці".

2250_oleksandr_chizhov_2013.jpeg (31.65 Kb)2250_oleksandr_chizhov_2013.jpeg (31.65 Kb)


Це захисник Олександр Чижов (26 років), півзахисники Костянтин Ярошенко (26 років) та Віталій Віценець (22 роки), а також форвард Філіп Будковський (21 рік). Схоже, що трансферна діяльність "Севастополя" на цьому не закінчується.

"Чорноморець" латає "пробоїни"

Після того, як одеський клуб покинув основний форвард - Лучіан Бурдужан, перед командою Романа Григорчука гостро постало питання про поповненні втрати, адже "морякам" зовсім скоро доведеться стартувати у кваліфікації Ліги Європи. У підсумку, "Чорноморець" звернув увагу на росіянина Сергія Самодіна (28 років), який у минулому сезоні забив 10 м'ячів у чемпіонаті і один гол у Кубку за "Кривбас". Цікаво, що придбання одеситів у нинішнє міжсезоння дуже якісні ще й з погляду витрат - вірніше, їх відсутність. 

7350_samodin.jpg (23.27 Kb)7350_samodin.jpg (23.27 Kb)


Як і Самодін, безкоштовно дістався "морякам" інший екс-гравець криворіжців, вихованець, до слова, одеського футболу Рінар Валєєв (25 років). Вільним агентом прийшов у "Чорноморець" і екс-гірник Олексій Гай (30 років). Так що втрати досвідчених - Артема Старгородського і Максима Шацьких - з лишком компенсовані.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.06.2013, 16:38
24.06.2013, 16:38
145113 1 Killerok1988
albanec73
Автор:
(albanec73)
Статус:
Наставник (1469 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Реймс 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Ворскла Минай - : - 11 мая 13:00
Чемпионат Англии Фулхэм Ман.Сити - : - 11 мая 14:30
Чемпионат Испании Мальорка Лас-Пальмас - : - 11 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть