Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кварцяный презентовал книгу «Футбол – це не тільки перемоги»

2013-07-17 08:28   «Футбол – це не тільки перемоги» Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний сьогодні на стадіоні ...

 

Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний сьогодні на стадіоні «Авангард» презентував книгу «Футбол – це не тільки перемоги». У конференц-залі стадіону зібралося декілька десятків журналістів та прихильників «Волині», аби дізнатися про історію створення книги та дістати автограф автора.

Ідея написати книгу виникла близько двох років тому, після програшу «Волині» донецькому «Шахтарю». Тоді журналісти запитали у Кварцяного про те, чи не планує він видати книгу. «Все життя живу футболом, але ніколи не думав, що напишу книжку… Але тоді задумався і збагнув, що нема такої книги про волинський футбол», – зізнався на презентації тренер.

І ось рік клопіткої роботи позаду, автобіографія Віталія Кварцяного видана й почала продаватися у ФК. Книга написана російською, має майже 300 сторінок і важить понад кілограм.

У книзі Кварцяного – унікальні фото з історії «Волині» та взагалі волинського футболу, історія успіхів і невдачі команди, спортивний шлях самих футболістів. «Я розпочинав з того тренерську кар’єру, що фарбував поля, шити і м’ячі, дружина прала форму, а я іноді прасував», - розповів тренер один із епізодів про який написав в книзі.

 

Присвячено видання найдорожчим людям Кварцяного – батькам, дружині, дітям і внукам. Наразі видання можна придбати у футбольному клубі, а також замовити за е-мейлом - kvartsinfo@ukr.net. Коштує книга 120 гривень.

источник:fcvolyn.net

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.07.2013, 08:28
17.07.2013, 08:28
147486 2 Ar4i, Yraa
Roma_
Автор:
(Roma_)
Статус:
Наставник (1125 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Реймс 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Ворскла Минай - : - 11 мая 13:00
Чемпионат Англии Фулхэм Ман.Сити - : - 11 мая 14:30
Чемпионат Испании Мальорка Лас-Пальмас - : - 11 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть