Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вітер змін

2014-03-31 12:43 Український футбол почав змінюватися разом з суспільно- політичною ситуацією в країні. Такого, як було раніше вже ...

Український футбол почав змінюватися разом з суспільно- політичною ситуацією в країні. Такого, як було раніше вже не буде. Я не це дуже сподіваюся.

Після зміни влади в країні ми побачили зовсім інший футбол. Виявляється, що наші українські судді вміють, а саме головне можуть судити дуже якісно, без гольових помилок.

Хоча, матч Металург – Таврія знову підкинув хмизу в багаття.

Деякі наші гранди, вже виглядають не так солідно та переконливо як це було останні декілька років. Навіть, в їхні ворота ставлять одинадцятиметрові удари, що траплялося не зовсім часто в минулому. Дніпро, зараз команда номер один в Україні, ніхто, окрім них самих не здатний їх зупинити в гонці за золоті медалі. Всі виправдання, які були актуальні в минулі роки, зараз вже виглядають смішно.

ІМС повинен зрозуміти, що всі проблеми клубу знаходяться в середині, шукати назовні причини вже якось не зовсім доречно.

Саме головне, що український футбол може «очиститися» від легіонерів які приїздять сюди тільки за довгим доларом, і вони нічим не кращі від місцевих футболістів.

Головний їхній козир, це фінансові еквіваленти, які осідають в трикутнику: клуб- агент гравця- гравець.

Не потрібно мати особливі здібності, щоб розуміти, що більшість легіонерів грає поки платять гроші, коли грошей не має – відповідно і футболу ніякого не має.

Я можу помилятися, але в мене склалося враження, що в Таврії, Севастополі, Зорі, Металургу Донецьк є певні проблеми з виплатою зарплатні. Інакше, я просто не розумію такою байдужості, такого не бажання грати.

Пригадайте минулорічну Волинь, коли вони почали сипатися в другому колі, тому, що не платили зарплатні. Легіонери відразу «нагострили лижі».

Особисто я, дуже сподіваюся, що сьогоднішня футбольна криза принесе не тільки негатив, але і принесе зміни в футбольне життя країни. Не може так бути в нормальній країні, щоб вчитель чи лікар отримував в сотні разім менше ніж гравець футбольної команди. Повинна існувати певна субординація

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.03.2014, 12:43
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Реймс 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Ворскла Минай - : - 11 мая 13:00
Чемпионат Англии Фулхэм Ман.Сити - : - 11 мая 14:30
Чемпионат Испании Мальорка Лас-Пальмас - : - 11 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть