Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна - Литва. Декілька слів.

2014-11-18 23:35 Доброї ночі усім вболівальникам та прихильникам Збірної ! Хочу поділитися своїми враженнями від гри. З одного ...
Доброї ночі усім вболівальникам та прихильникам Збірної ! Хочу поділитися своїми враженнями від гри. З одного боку, МІФ начеб-то правильно вчинив, і випустив стажерів, а з іншого напевно - не треба було настільки сильно змінювати стартовий склад. І як бачимо, резервісти себе майже не проявили. Хоча стажери непогано контролювали м'яч і намагалися грати в один дотик.
Виділялися Безус своїм прагненням бути на усіх клаптиках поля, і Хомчановський, який хотів довести Фоменку, що він не гірший за Коноплянку. Олійник знов був активним, але запам'ятався тим що мав момент забити. І звісно відчувалася не зіграність резервістів. У першому таймі Руся непогано вішав зі штрафних. А Олег Гусєв серед цих стажерів не зрозумів, де він знаходиться. Пілявський і Вернідуб були майже не помітними. Микола Морозюк був активним у першій половині першого тайму, а потім зник. У другому таймі з виходом Ярмоли, Коноплянки та Ковальчука, гра пішла жвавішою. Ярмола почав накручувати своїх опонентів на правому фланзі, а Коноплянка теж не спав на полі. І я так зрозумів, що після травми, Коноплянка впав в невеличку психологічну яму. Бажаю йому вибратися якнайшвидше з цієї ями. Моменти у другому таймі були у нас, але в черговий раз нас підводить нереалізація та точність у завершенні атак. А попереду Іспанія і чотири місяці підготовки до матчу. МІФ'у треба добре поміскувати, що і як протидіяти іспанцям. А найкращим гравцем звісно став Бойко. І це не вперше, коли воротар нашої Збірної, стає найкращим у нашій команді.

З повагою, Володимир (Луганськ).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.11.2014, 23:35
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Реймс 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Ворскла Минай - : - 11 мая 13:00
Чемпионат Англии Фулхэм Ман.Сити - : - 11 мая 14:30
Чемпионат Испании Мальорка Лас-Пальмас - : - 11 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть