Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вдячність нашим фанатам у Севільї.

2015-03-28 14:12 Хотів би подякувати нашим вболівальникам, які у чималій кількості були присутні на "Ромон Санчес Пісхуан". Вони ...

Хотів би подякувати нашим вболівальникам, які у чималій кількості були присутні на "Ромон Санчес Пісхуан". Вони влаштували фантастичну підтримку нашій Збірній. Ні для кого не таємниця, що в Іспанії є багато наших заробітчан. Та й ще додалися вболівальникі, які приїхали з багатьох міст України. Не знаю точну їхню кількість, але українці дуже часто перекрикували місцевих "амігос".

В їхньому репертуарі було усе - і "Слава Україні !", і "Героям Слава !", і "Слава нації !". А коли наші фанати затягнули "Хто не скаче - той москаль" і почали стрибати, то виявилося, що усі 45,000 іспанських вболівальників були "москаликами" :) Бо вони ж не стрибали :) Також у Севільї не обійшлося без світового хіта "хутін-.... ла,ла,ла,ла". Зізнаюся, що уперше почув, як класно звичуть пісня про хутіна у Західній Європі.

А на останок хочу сказати, що де б і у якому б куточку світа не грала наша Збірна, вона завжди отримає фантастичну підтримку. Бо наші вболівальникі є усюди. І я не сумніваюся, що 10 жовтня у Києві, ми влаштуємо незабутню та шалену підтримку нашій Збірній у матчі з "тореодорами".

Адіóс, амігос.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.03.2015, 14:12
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Лион 3 : 4 Закончился
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д - : - 7 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть