Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хокейний чемпіонат світу, дивізіон I-B. П'ятий ігровий день. Остаточні результати.

2018-04-29 00:38 Сподівання на гідне завершення чемпіонату національною збірною України не справдились. Збірна провела свій найгірший матч на ... Хокейний чемпіонат світу, дивізіон I-B. П'ятий ігровий день. Остаточні результати.

Сподівання на гідне завершення чемпіонату національною збірною України не справдились. Збірна провела свій найгірший матч на чемпіонаті і ганебно була розгромлена збірною Японії.

Величезні питання як до гравців, так і до тренерського штабу. Серед інших проблем у збірної років з десять поспіль, а може і більше, велика проблема - невміння розігрувати чисельну більшість. У матчі з японцями в кінці першого періоду за рахунку 0-2, збірна півтори хвилини грала вп'ятьох проти трьох японців і не зуміла навіть зробити акцентований кидок. В третьому періоді складалось враження, що гравці взагалі чекали тільки на фінальний свисток.

Виступ на чемпіонаті беззаперечно можна оцінити, як провальний. І нехай дякують дружній Литві, котра, як цілком можна припустити, подарувала одне очко (за нічию в основний час), яке дозволило збірній не вилетіти у дивізіон II. Гірша різниця закинутих та пропущений шайб лише у невдах чемпіонату, хорватів.

Переможцями чемпіонату стали господарі, збірна Литви. За календарем та турнірним становищем склалось так, що останній матч для литовців був вирішальним і вони впорались із своїм завданням, перемігши збірну Естонії та отримавши підвищення у класі. В наступному році вони виступатимуть у дивізіоні I-A.

Так само в останньому матчі розігрували між собою збереження місця у дивізіоні хорвати та румуни. Румуни перемогли, збірна Хорватії залишає дивізіон. Якби не ганебна гра з японцями, можна було б задати питання - як збірна України ухитрилась програти хорватам і подарувати їм єдину перемогу на турнірі? Але сьогоднішній матч надав роз'яснення щодо цього питання.

Ну а ми будемо згадувати успішний виступ наших юнаків, які на відміну від старших товаришів, зуміли проявити характер і виграти чемпіонат 2018 року в аналогічному дивізіоні (I-B) та підвищитись у класі. А також сподіватись на цю молодь в майбутньому та на зміну ставлення до своєї роботи тренерами та гравцями національної збірної, можливо вже в наступному році. Ну і звісно на розвиток хокею в Україні.

PS. всі результати та фінальна таблиця.

За матеріалами IIHF

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.04.2018, 00:38
29.04.2018, 00:38
299226 4 Internat, P.S., kna, Garry_Belafonte
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Реймс 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Ворскла Минай - : - 11 мая 13:00
Чемпионат Англии Фулхэм Ман.Сити - : - 11 мая 14:30
Чемпионат Испании Мальорка Лас-Пальмас - : - 11 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть