Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Кумедна» збірна Українського чемпіонату, та їхній вигаданий спаринг проти сбірної України

2011-09-20 16:04     Наша прем’єр ліга багата на футболістів з різною             ...

 

 

Наша прем’єр ліга багата на футболістів з різною

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

національністю та кумедними прізвищами. Тому я вирішив зібрати свою «кумедну» збірну прем’єр ліги і провести товариський матч з національною збірною України.

Отже уявіть собі 30 лютого 2012 року(цей матч може відбутися тільки в цей день), Київ, стадіон НСК Олімпійський. На поле виходять «Кумедна» збірна Українського чемпіонату та національна збірна України. Команди виходять у наступних складах:

«Кумедні»: Олександр Рибка(Шахтар), Роман Годований(Волинь), Дмитро Невмивака(Іллічівець), Микита Каменюка(Зоря), Іван Граф(Таврія), Андрій Несмачний(повернувся у футбол, щоб зіграти в цьому матчі – без нього ця збірна виглядала б неповноцінно), Олександр Толстяк(Оболонь), Сергій Старенький(Олександрія), Володимир Коробка(Таврія), Іонуц Мазілу(Арсенал), Євген Коноплянка(Дніпро – він не потрапив в основний склад національної збірної із-за свого прізвища)

Тренер: Віталій Кварцяний(хто як не він?)

Сбірна України(тут все ті ж лиця): Олександр Шовковський(Динамо К), Артем Федецький(Карпати), Дмитро Чегринський(Шахтар), Ярослав Ракицький(Шахтар), В’ячеслав Шевчук(Шахтар), Анатолій Тимощук(Баварія), Олександр Алієв(Динамо К), Андрій Воронін(Динамо М), Андрій Ярмоленко(Динамо К), Андрій Шевченко(Динамо К), Артем Мілевський(Динамо К)

Тренер: Олег Блохін

Сьогодні в Києві злива, калюжі по всьому полі. Глядачів, не дивлячись на погоду, зібралося близько тисячі чоловік(на збірну України приходить все більше і більше вболівальників).

Сьогодні захист «Кумедних» виглядає досить надійно(згідно прізвищ):Роман Годований, Дмитро Невмивака, Микита Каменюка, Іван Граф, Андрій Несмачний – найбільш грізно виглядає дует Несмачний та Годований. У півзахисті всього двоє чоловік, але вони досить мобільні: Олександр Толстяк, Сергій Старенький. Напад також доволі солідно виглядає(за виключенням Євгена): Володимир Коробка, Іонуц Мазілу, Євген Коноплянка.

Віталій Кварцяний дає останні вказівки своїм підопічним:»п…ц вам всім, б…ь Старенький не підкачай»

Говорити про збірну України нема що – вся як завжди. Навіть тріо нападників Шевченко, Ярмоленко та Мілевський виходять на поле з парасольками(в таку погоду для них – це нормальне явище).

Сьогодні матч триватиме 2 тайми по 10 хвилин в зв’язку з тим, що національна збірна веде усилену підготовку до Евро2012.

Матч судитиме Любош Міхел(в зв’язку з дискваліфікацією всіх арбітрів України за ставки у букмекерських конторах).

Матч розпочався. З перших секунд неабияке порозуміння демонструють Несмачний та Годований. М’яч переходить до Толстяка, який легко пробігає між Тимощуком і… там мав бути Алієв, але він в цей час розмовляв з Мілевським. Толстяк віддає на Старенького – той на супер швидкості обходить Ярмоленка з Шевчуком там уже і Чингринський, але Толстяк зумів віддати на Мазілу. Іонуц б’є… Мимо воріт. Чути голос Віталія Кварцяного:»Мазіла б…!!!»(напевно пан Кварцяний сплутав прізвище забивного форварда).

Алієв, майстер стандартів, йде пробивати удар від воріт(це завжди дуже небезпечно) – м’яч долітає до штрафного майданчика Рибки і падає в калюжу. За ним пірнають Воронін, Невмивака та Рибка. Винирює один Рибка(Воронін там і залишився, а Невмивака почав борсатися в калюжі) – така погода – це стихія Олександра. Рибка кидає м’яча на Графа, який пропускає його на Каменюку. Дмитро контролює м’яч і тут раптом підбігає Мілевський і б’ється лицем об груди Каменюці(наче об скелю).

 

Це

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

стовідсотковий штрафний – до воріт 16 метрів. Біля мяча Алієв, Шевченко, Тимощук. Алієв б’є – м’яч влучає в Каменюку; добиває Шевченко – м’яч влучає в Каменюку; Тимощук б’є – м’яч влучає в Каменюку. Це був реальний момент, але Каменюка – сильна штука.

М’ячем володіють кумедні – Толстяк віддає на Старенького – той на Копоплянку; Євген повільними рухами і димом(котрий взявся хтозна звідкіля) приспав пильність Федецького і віддав на Коробку, якого спробували взяти в «коробку» Чигринський та Ракицький, але м’яч потрапляє до Мазілу(більше 20 -ти метрів до воріт) і форвард вирішує бити; м’яч поволі котиться до воріт і між ніг і рук Шовковського опиняється у воротях. Гол!!!»Кумедні» виходять вперед. Провини в пропущеному м’ячі з боку Сашо немає.

Перший тайм завершено 10 хвилин промайнули непомітно. Перерва. Всі гравці збірної України виглядають дуже втомненими(воно й не дивно тайм тривав цілих 10 хвилин).

В перерві матчу можем побачити як Годований віддає несмачний чебурек Несмачному, але він передає його Толстяку і Олександр споживає даний продукт.Тим часом Мілевський рекламує спонсора Евро2012 – пиво на букву «Ч». Він робить це тримаючи цигарку в зубах та сидячи за кермом свого нового Майбаха(гарна буде реклама).

Тим часом арбітр дає команду гравцям виходити на поле. Звучить свисток про початок другого тайму.

Гра починається з «майже» виходу один на один Мілевського, який випережає всіх захисників і йде поволі до воріт. Тут раптом з’являється Граф і забирає мяч в Артема. Мілевський старався, але це не його гра.

Шкіряний опиняється у Коноплянки – він пасує на Вороніна; Воронін знову на Коноплянку(хлопці напевно забули, що грають в різних командах) і Євген пробиває(майже з центра поля) по воротях Шовковського і Сашко ловить, ні не ловить, знову ловить!!!Штанга. Гол!!! Провини Сашка в даному голі немає – захисники немали права давати пробивати Коноплянці з центра поля!!!

Жовто-блакитні розігрують з центру поля; Ярмоленко з м’ячем. Андрій тегне його по флангу – передачу просить Шевченко, потім Воронін, але він обігрує на фланзі одного захисника, другого і… випускає м’яча в аут. Неможна сказати, що Ярмоленко не старався – це надія нашого футболу.

Наступна атака Українців: Воронін виводить Шевченка один на один і… Андрій пробиває вище воріт. Нічого, ще 3-4 спроби і Андрій обов’язково влучить. Форвард такого екстра класу неможе постійно пробивати вище – треба трошки зачекати.

До кінця матчу залишається 1 хвилина. Гравці збірної Блохіна раптом зупинилися(хлопці втомилися – дорікати їм у самовіддачі ніхто незможе). А тим часом Коробка виходить один на один з Шовковським і… не переграє Сашка; Раптом Сашо обігрує Коноплянку, потім Старенького з Толстяком і віддає круглого пасом на Рибку. А Олександр, той що Рибка, пробиває в один дотик (від своїх воріт) – сфера летить через все поле(Шовковський вже навіть не біжить – «дежавю») і падає у ворота… І знову гол провини в якому голкіпера збірної немає.

Фінальний свисток. 3:0 на користь «Кумедних». Хороший рахунок для збірної України(зазвичай вони програють 4:0). Гравці Блохіна віддали всі сили цьому поєдинку – наступного разу вийде перемогти.                                                                                                                                                 

Задоволеним залишається Віталій Кварцяний.
Вся дана історія вигадана, міфічна і неправдива.
Прохання до дійових персон прийняти все з гумором.

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.09.2011, 16:04
20.09.2011, 16:04
71360 1 scooterbest
DoktorAlban
Автор:
(DoktorAlban)
Статус:
Начинающий писатель (140 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Реймс 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Ворскла Минай - : - 11 мая 13:00
Чемпионат Англии Фулхэм Ман.Сити - : - 11 мая 14:30
Чемпионат Испании Мальорка Лас-Пальмас - : - 11 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть